ISTEKAO MU IZGON “Pogodite tko se vratio”: Povratak najpoznatijeg imotskog Kineza

09.07.2020. 17:52:00

Izgon ga nije omeo, te se vraća svom omiljenom gradu...

44-godišnji Kinez Sze Yat-Lung, poznat po tome što se predstavlja kao ustaša, krajem siječnja ove godine dobio je izgon iz Hrvatske na tri mjeseca. Podsjetimo, uoči presude, na društvenim mrežama je objavljena snimka nastala u kafiću u Imotskom za vrijeme odigravanja finalne utakmice Europskog rukometnog prvenstva između Hrvatske i Španjolske na kojoj je povremeno salutirao s poznatim fašističkim pozdravom. To ga je koštalo izgona i prekršajnog postupka nakon “nastupa” u benzinskoj postaji u Grubinama u općini Podbablje.

Yat-Lung je već poznat kao veliki ljubitelj Hrvatske, a sudjelovao je u prosvjedima u Hong-Kongu protiv kineske represije.

Nakon više mjeseci izbivanja, 44-godišnjak se danas vratio u Hrvatsku. Sletio je u zračnu luku Franjo Tuđman u Zagrebu pa ga se uskoro može očekivati u njegovom najdražem gradu – Imotskom…

 

Izvor: Dalmacijadanas.hr/Foto: Facebook Imicki crnjaci

Izvorni autor: D.D.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.