Ivan Dok Anđelić: Dosta je više širenje laži po društvenim mrežama, istina treba jednom zauvijek izaći na vidjelo

24.11.2020. 13:37:00

Vukovarski heroj i jedan od zapovjednika Ivan Dok Anđelić javno je prozvao administratore grupe “Heroji Vukovara” kako i sam navodi radi iznošenja neistina unatoč upozorenju pisanih zapovijedi

Objavu Ivana Anđelića prenosimo u cijelosti:

Evo gdje su glavni problemi. Grupa Administratora Heroji Vukovara koja koristi svoju stranicu o istini bitke za Vukovar. Da li namjerno ili ne to ostavljam njima na savjest. Pišu o Herojskim bitkama i ljudima koji su to radili. Pišu što je i startna osnova tko je gdje i kome zapovjedao. Svima nam je interes samo istina. Načitali se mi ovih godina u najvećem dijelu pozitivne istine ali i dosta nepoznavanja i zbunjujući i samih Branitelja i svih ostalih članova grupe. Pogledajte samo izjave i visokih časnika kako po sjećanju nabrajaju tko je sve što bio ne koristeći i ne uvažavajući postojeće zapovjedi Zapovjdnika. Mile Dedaković Jastreb dobio je zapojed od Zapovjednika zbornog područja Osijek 25.09.1991. da formira 204 R. brigadu sa izričitim naglaskom da tu ne smije dirati u već postojeću 4. bojnu Vukovarsku 3 brigade ZNG-a i Policiju. Jastreb postupa po zapovjedi piše zapovjed svih Zapovjednika koji će čime zapovjedati. Svi mi koji smo sudionici tog vremena to znamo. Ali mnogima kojima ova zapovjed ne odgovara, jer onda ne mogu manipulirati i pisati svoje izmišljotine ili onako kako on misli dođe do nesuglasica. Grupa Heroji Vukovara je vidjela i zna za tu Zapovjed ali je ne koristi. Zato pogledajte kako Zapovjednika 1. Bojne 204. Brigade koji postoji u zapovjedi u priči i tvrdnjama nekih uopće nema. Opraštam onima koji ne znaju ali ovi koji znaju a tvrde neka se Srame. Grupa kada vidi da je netko napisao neistine na njihovoj stranici treba nastojati da se to ispravi a ne da nastoji podžavati iste. Kažu neki koji su koristili te neistine gdje smo mi bili do sada?!Arbanas kaže ima li istina rok trajanja. Evo Zapovjedi Stvoritelja 204 R brigade Mile Dedakovića koje je za sve pripadnike Časnike i Vojnike Sveto Pismo.

Izvor: Ivan Dok Anđelić/FB

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.