Ivanka Bušljeta: HRVATSKI ČOVJEK !!!

08.01.2021. 19:05:00

Za hrvatskog čovjeka oduvijek se govorilo kako je to vrijedan, pošten i radišan čovjek !!!
Hrvati su oduvijek svoju zemlju zbog političkih i egzistencijalnih problema napuštali ali, hrvatski duh nikada ih nije napuštao dapaće !!!
Kao radnici diljem svijeta cijenjeni su bili i ostali a svojim predanim radom, znanjem i poštenjem svoja bogatstva su stekli !!!
Kad god je trebalo svom narodu i svojoj Domovini nesebično su pomagali ali, za "naše" političare kao povratnici u svoju zemlju nikad nisu dobro došli kako bi svoj krvavo zarađeni kapital pametno uložili, naše vrijedne hrvate zaposlili i klimu u zemlji svojim poštenim načinom rada promijenili !!!
Našim političkim mešetarima i neznalicama vrijedni i sposobni povratnici smetaju jer, na račun njihovog predanog rada nerad vodećih bi otkrili a to "našim" političkim lešinarima ne paše pa samo podobne, kao što su i sami oko sebe sakupljaju i na bitne funkcije ih postavljaju !!!
Naš čovjek kao radnik diljem svijeta priznat je i cijenjen samo ne i u svojoj zemlji u kojoj je rođen !!!
Ova politička situacuja u zemlji samo je nastavak rada po Jugo matrici u kojoj se uvijek hrvate omalovažavalo i gazilo a sve druge, a znamo i koje perom se po gu*ici gladilo što i danas gledamo !!!
Kad bi u ovoj zemlji bar političko hrvatstvo na cijeni bilo mnogi naši hrvati iz tuđine na svoju rodnu grudu bi se vratili !!!
Ali, naši vodeći daleko su od hrvatstva a još dalje od hrvatskog domoljublja koje je za njih nepoznanica bila i ostala !!!
Jer, svi oni pedigre Tita i partije u sebi nose i što dobro i pametno od titovih nasljednika možemo očekivati osim ovog zla i propasti kojem svakodnevno svjedočimo !!!
Dragi moji Hrvati diljem svijeta raseljeni ZAJEDNO smo jači jer u nama domoljubno ❤ za svoj narod i za svoju DOMOVINU KUCA !!!
To je ljubav koja se ne kupuje već je ljubav koja se u sebi od rođenja nosi !!!
A oni, koji tu ljubav u sebi ne osjećaju za cijeli život su osakaćeni a to se zorno vidi i po politici koju godinama provode pa slobodno mogu reći kako nam bolesnici zemlju vode !!!
Dragi moji Hrvati diljem svijeta raseljeni neka vas i vaše obitelji dragi Bog obiljem zdravlja i svojim blagoslovom nagradi i neka vas i dalje kroz život prati to svima vama od ❤ želim !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.