Ivanka Bušljeta: "KAD HEROJI ODLAZE"

26.11.2020. 15:54:00

Kad naši HEROJI Domovinskog rata kao Tomislav Merčep na vječni počinak odlaze tada na njihovoj sahrani čak ni u zadnjim redovima "hrvatski" političari ne stoje a pogotovo ne Vlada Andreja Plenkovića sa svojim ministrima koji mu svojim jezicima cipele čiste !!
Pa tako i jučer na Mirogoju u Zagrebu na sahrani našeg Tomice niko od gore prozvanih nije bio prisutan pa čak ni počasna straža ni počasna paljba koju je naš Tomica svojim ratnim zaslugama ZASLUŽIO a od medija, jedino je ekipa Bujice bila prisutna što je i više nego žalosno !!!
"Hrvatski" državnici našem HEROJU Tomislavu Merčepu ne samo što se nisu došli pokloniti već Plenkovićeva Vlada nije dozvolila ni da ga počasni plotuni hrvatske vojske na vječni počinak isprate što je izdajnički čin koji se nikad neće zaboraviti !!!
Naši branitelji znajući za ponašanje hrvatske Vlade i resornog Ministarstva obrane sve su sami organizirali i mi smo našeg Tomicu dostojanstveno na vječni počinak u Aleji branitelja ispratili kako i zaslužuje !!!
Suvišno je postavljati pitanje zašto državni vrh na sahrani Tomislava Merčepa nije bio prisutan kad je odgovor i više nego jasan !!!
Ti isti ovu našu SAMOSTALNU LJEPOTICU nisu željeli ni htjeli a to nam svojim izdajama na svim poljima potvrđuju pa i zakone mijenjaju kako bi svojim partnerima udovoljili a hrvatske branitelje koji su TEMELJ NAŠE DRŽAVNOSTI svakodnevno vrijeđaju, ponižavaju i po njima nemilosrdno gaze !!!
Plenković je po svim ministarstvima svoje šišmiše iz ratnih spilja kojima i sam kao "dragovoljac" pripada na odgovorna mjesta postavio a stručnost i znjanje na te odgovorne funkcije nisu bili uvjet već, jedini uvjet bio je poslušnost velikom vođi što oni svakodnevno svojim izjavama i svojim ponašanjima i potvrđuju !!!
Pa tako, kad Plenkijevi partneri u Vladi venac u Dunav bacaju tada su sve kamere pa i državne televizije na tom "bitnom" događaju prisutne uz riječi hvale od kojih nam se želudac diže pa tako i od izjava samog premijera i njegovih čistača cipela koji kao papige samo riječi svog velikog vođe ponavljaju !!!
"Gospodo" u Vladi samo se vi i dalje svojih partnera držite i njih u nebesa za pokolje nad hrvatskim narodom dižite i nagrađujte !!!
I, dobro pazite, da njihove "osjećaje" ne povrijedite a pogotovo one osjećaje za ubijanje i klanje naših hrvata !!!
Jer, upravo ti njihovi osjećaji za ubijanje i klanje naših hrvata posebno su do izražaja kroz cijelo vrijeme rata do izražaja dolazili !!!
Samo, znajte, da sve svoj početak i kraj ima pa tako i vaša vladavina u kojoj će te sigurno bitku sa hrvatskim domoljubnim narodom izgubiti !!!
Jer, svi vi zajedno ne vrijedite ni samo jednog malog prsta našeg HEROJA Tomislava Merčepa !!!
Pa tako, i samo jedan hrvatski branitelj vrijedi više od svih vas zajedno jer, domoljublje i ratne zasluge se ne glume niti se kupuju već se ono u hrvatskom srcu razvija i nosi zato smo iz DOMOVINSKOG RATA KAO POBJEDNICI IZAŠLI !!!
A vi drugovi vratite se u svoje spilje u kojima ste svo vrijeme rata kao pravi "heroji" boravili jer, to su vaše postrojbe kojima pripadate i u kojima se najbolje snalazite a u ovo sadašnje vrijeme svi ste zalutali zato se tako i ponašate što je ispod svake razine ljudskog dostojanstva kojeg vi očigledno nemate !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: Ivanka Bušljeta

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.