Ivanka Bušljeta: "KOALICIJSKI DUŠMANI"

31.10.2020. 19:54:00

Imamo Vladu koja je hrvatske izdajnike i mrzitelje svega hrvatskog prigrlila a hrvatske domoljube od sebe odbacila kao da su gubavci a ne pošteni i čestiti ljudi !!!
Zbog te nakaradne koalicije svakom čestitom hrvatu se plače kad vidi kako nam Domovinu za koju se ginulo i krvarilo razvlače a njene branitelje vrijeđaju i tlače !!!!
Imamo Vladu SRAMA ali njih naša prozivka ne dira dapaće, krijući se iza korone još nam i policijski sat žele uvesti kako bi nas što manje čuli i vidjeli !!!
Svi ti dušmani sada od muke pucaju jer se vukovarski vodotoranj obnovio i danas SJAJEM SLOBODE SVIJETLI !!!
Ovi politički propaliteti nemaju pojma što hrvatsko ❤ znači i što je ono u stanju učiniti kad se u njegovu SVETINJU dira !!!
Mi istinski hrvati jedino se dragom Bogu molimo i pred njim klečimo !!!
A ovih izdajnika, antikrista i četnika mi se ne bojimo dapaće !!!
Hrvatsko ❤ svima je pokazalo kako se svoj narod i svoja Domovina brani !!!
A vukovarski vodotoranj kao simbol otpora velikosrpskoj agresiji zbog hrvatskog prkosa odbio se srušiti pa sada;
IAKO RANJEN PONOSNO STOJI I NEPRIJATELJU PRKOSI !!!
A vi dušmani pucajte od muke jer, vi ste ti koji ste u svemu IZGUBILI a mi dobili a bitka se nastavlja u kojoj će BOŽJA PRAVDA i
HRVATSKO ❤ POBIJEDITI

** Mišljenja iznesena u komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta - fb/Foto:fah

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.