Iz Dinama najavili novo čudo te na koji način će pokušati ugroziti Villarreal

07.04.2021. 16:23:00

Trener Damir Krznar i veznjak Lovro Majer najavili su četvrtfinalni dvoboj Dinama i Villarreala koji je na rasporedu u četvrtak na Maksimiru (21 sat, Arenasport 1)

Sedmoplasirana momčad španjolskog prvenstva u četvrtak će istrčati u Maksimiru protiv Dinama a uzvrat je 15. travnja u Villarrealu, gradiću na jugiostoku Španjolske udaljenom 60-ak kilometara sjeverno od Valencije.

'Mourinho nam je komplimentirao time što je u obje utakmice stavio najbolji sastav, očekujem isto i od Emeryja, što nam otežava posao. Ipak, Villarreal je favorit, a mi iz sjene želimo napraviti još jedno čudo', rekao je u uvodu konferencije za novinare Krznar, a novinare je zanimalo jeli se čuo s bivšim trenerom Zoranom Mamićem.

'Čuli smo se više kakvo je vrijeme na plaži u Dubaiju nego što smo pričali o utakmici. Ja sam mu iznio par svojih ideja, na što je on rekao 'nisam odavde'. K

Kakav Dinamo očekivati u četvrtak?

'Dinamo će, iskreno rečeno, biti malo prilagođen stilu igre Villarreala, pokušat ćemo im parirati u središnjici. Morat ćemo paziti na Pareja i Morena koji ulazi u međuprostor i stvara jako puno nemira najboljim momčadima na svijetu. Nije to laka zadaća, ali imamo nekakve planove kako parirati. Probat ćemo kroz kontinuirani napad i posjed, ugroziti Villarreal, koliko nam budu dopustili. Bit će nekakvih uloga koje nisu uobičajene za naše vezne igrače u fazi obrane', govorio je.

Damir Krznar. ztener Dinama

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ozljede mu kroje sastav i sužuju manevarski prostor...

'Gavranović teško da će konkurirati, Petković je odradio dva treninga. Nije to još stopostotno, u razgovoru s doktorom ćemo odlučiti. Da li s blokadom ili bez nje. Ako će igrati, to će biti 15-20 minuta, ali o tome ćemo sutra.'

Što očekuje Lovro Majer?

'Protiv Tottenhama smo osjetili da možemo protiv bilo kojeg igrača na svijetu, to nas je napunilo samopouzdanjem za daljnju karijeru. Idemo i protiv Villarreala dati sve od sebe i vjerujem da će biti dobro', poručio je Majer.

'Ne bih rekao da smo nabrijani, prije da smo smireni i da jedva čekamo utakmicu. Jedva je čekamo i vjerujem da možemo napraviti još jedno čudo.'

Dinamov tramvaj na zagrebačkim ulicama

Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Svoje uspjehe s Dinamom, ali i s mladom reprezntacijom, kratko je prokomentirao:

'Pričao sam baš s Ivanušecom i Franjićem da smo u svim natjecanjima došli najdalje dokud možemo doći. Sezona je za mene stvarno bolja nego što sam očekivao, ne bih ništa promijenio.'

Izvor: tportal.hr/Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Izvorni autor: D. S.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.