Iz Kerumovog stožera, nakon objavljenih izlaznih anketa za Split, su poručili: “Nema šoka i nevjerice”

16.05.2021. 20:30:00

"Tako je kako je, kako građani žele", kazao je Stanišić

Prema prvoj izlaznoj anketu Nove TV prvi izbor Splićana je Ivica Puljak (Centar) s 27,41 posto! Vice Mihanović (HDZ) je drugi s 23,41 posto.


Slijedi Željko Kerum (HGS) sa 16.12% Četvrti je SDP-ov Ante Franić sa 6,78 posto. Peta je Branka Ramljak s 5,82 posto.

U Stožeru HGS-a u Lori medijima se obratio Igor Stanišić, donedavni predsjednik Gradskog vijeća.

– Nema šoka i nevjerice, tako je kako je, kako građani žele. Ovo su samo izlazne ankete, uz određena odstupanja se pokazuje da su one točne.

Pričekat ću ipak službene rezultate za čestitke, prihvaćamo što su god građani odlučili. Bila je neobična kampanja, osim anketa nismo mogli u narodu “opipati” raspoloženje zbog epidemioloških mjera. Jedino smo imali ankete i mislim da su one u dobroj mjeri usmjerile ove izbore.

Očekivali smo drugi krug, a rezultati su dobri. Vidjet ćemo hoćemo li rasti ili padati. Idemo dalje. Optimist sam, počet će dolaziti naši ljudi s terena, nadam se najboljem. Što će biti, vidjet ćemo. Svi su bili protiv nas, svih 10 kandidata. Kerum je svima bio neprijatelj br. 1 – kazao je Stanišić.


Izvor: dalmacijadanas.hr/Foto: Siniša Vickov

Izvorni autor: D. D-

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.