Izgorjela i potonula jedrilica kod Cresa, muškarac preminuo. Zapaljeno i vozilo kod Lovrana

22.10.2020. 22:27:00

Dojavu o požaru plovila u creskom arhipelagu policija je zaprimila oko 17,30 sati.  U požaru je smrtno stradao muškarac za sada nepoznatog identiteta...

Danas oko 17.30, policija je zaprimila dojavu o požaru plovila u creskom arhipelagu, u kojem je smrtno stradala muška osoba, a plovilo potonulo. Tijelo stradale osobe bit će prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi utvrđivanja uzroka smrti i identiteta - izvijestila je PU primorsko goranska, dodvodeći ovu nesreću u vezu s ranijim požarem parkiranog automobila u Lovranu.

Riječ je Mazdi, koja je oko 17 sati gorjela u gusto nanseljom području nadomak Rijeke. Zahvaljujući ranoj dojavi susjeda te brzoj intervenciji opatijskih vatrogasaca, spriječeno je razbuktavanje požara na aute koji su bili parkirani u blizini te na vrijeme uklonjeni.

- Policija za sada ova dva događaja dovodi u vezu, ali će se uzroci požara te sve relevantne činjenice i okolnosti utvrditi kriminalističkim istraživanjem koje je u tijeku - stoji u priopćenju PU primorsko goranske.

Izvor: 24sata/ Foto: ilustracija

Izvorni autor: Meri Tomljanović/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.