IZLOŽBA HEROJI U RATU - HRVATSKI PONOS U MIRU]

18.04.2022. 09:14:00

Muzej Domovinskog rata u Splitu, putem društvenih mreža, uputio je pozivnicu na  otvaranje izložbe "Heroji u ratu - hrvatski ponos u miru - Jean-Michel Nicolier i Thomas Crowley".   

Izložba  će se održati 20. travnja 2022. u 18 sati u atriju Gradske uprave Grada Splita (Banovina).

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi i tekst "HEROJI U RATU -HRVATSKI PONOS U MIRU JEAN-MICHEL NICOLIER I THOMAS CROWLEY 20. travnja 2022. u 18.00 sati izložba traje do2 svibnja 2022. ATRIJ ZGRADE GRADSKE UPRAVE GRADA SPLITA (BANOVINA) SPLIT"

"Zadovoljstvo nam je pozvati vas na otvorenje izložbe "Heroji u ratu - hrvatski ponos u miru - Jean-Michel Nicolier i Thomas Crowley" koje će se održati 20. travnja 2022. u 18 sati u atriju Gradske uprave Grada Splita (Banovina).
Posebni gosti na otvorenju: Lyliane Fournier, Hervé Rousseau i Damir Radnić." navedeno je u pozivnici Muzeja Domovinskog rata.

Izvor: PDN/Foto: Muzej domovinskog rata u Splitu

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.