IZVANREDNA PRESICA U POLICIJI: Iznijeli detalje incidenta u kojem je teško pretučen bivši policajac i zvijezda serije ‘KT2’

14.01.2020. 18:44:00

Zbog premlaćivanja Leona Lučića, bivšeg policajca i glumca u seriji “KT2” koji je završio u komi nakon što je od poduzetnika iznuđivao novac, policija je u utorak u 15:30 sazvala izvanrednu konferenciju za medije.

“Radili smo s osobom koja je bila žrtva, ali je u jednom trenutku odlučila sama poduzeti mjere. Oštećena osoba je sama krenula u klopku, bez dogovora s policijom, a sve ostalo je tajno”, kratko su rekli iz PU zagrebačke, slično onome što su već u ponedjeljak rekli u svojem priopćenju.

Potvrdili su i da se jedna osoba nalazi na bolničkom liječenju.

“Policija nije sudjelovala u realizaciji iznude, nego je oštećena osoba sama realizirala, na neki način kazneno djelo iznude”, poručili su nakon dodatnih pitanja novinara te otkrili i kako oštećeni kod sebe nije imao novac koji je trebao predati kamatarima.

Podsjetimo, bivši policijski inspektor Leon Lučić u utorak je zbog teških ozljeda opasnih po život, koje je zadobio u tučnjavi u Draganiću prošloga tjedna, iz karlovačke Opće bolnice prebačen u zagrebačku Kliničku bolnicu Dubrava. Čitav je slučaj dospio u medije nakon što je naš portal prvi objavio priču o ovoj velikoj aferi koja trese MUP.

Voditelj karlovačkog Centra 192 Davorin Janković izvijestio je u subotu da se 10. siječnja oko 11.45 sati na nadvožnjaku autoceste A1 u blizini Draganića dogodio fizički sukob više muškaraca, te da su dvojica od njih u dobi od 48 i 38 godina teško ozlijeđeni, a jedan 48-godišnjak lakše. Uz Lučića je u karlovačku je bolnicu u petak bio doveden još jedan muškarac, ali on nije bio hospitaliziran, već “pregledan, obrađen te s ocjenom stanja pušten, a ne zadržan“.

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Autor: