IZVUČENO TIJELO MUŠKARCA IZ SAVE Oglasio se Nenad Periš: Stresem se svaki put, vjerujem u Boga i da je milostiv

08.05.2022. 15:45:00

MATEJEV NESTANAK

Nenad Periš, otac Mateja koji je u Beogradu nestao prije više od pet mjeseci, kaže da se svaki put strese kada čuje da je neko tijelo izvučeno iz rijeke.

Informaciju da je danas izvučeno tijelo iz Save, Periš je saznao iz medija, a kako kaže nimalo mu nije lako kada čuje takvu vijest.

“Svaki put kad čujem da je neko tijelo izvučeno iz vode stresem se. A kada saznam da nije riječ o mom Mateju pomislim na roditelje tog čovjeka, na njegove rođake i prijatelje… Vjerujem u Boga i u to da je milostiv i ne dovodim u pitanje njegove odluke. Volio bih saznati istinu, kakva god da jest”, kaže Nenad Periš za srpske medije.

Dodaje da je još uvijek u svakodnevnom kontaktu sa srbijanskom policijom koja i dalje radi na rješavanju misterije Matejeva nestanka.

“Pomažem im koliko mnogu, šaljem im određene informacije. Vjerujem im i uvjeren sam da rade sve što je u njihovoj moći. I zato sam im neizmjerno zahvalan” priča Periš i ponavlja da iznad svega vjeruje u Boga.

Prema njegovim riječima, u skorije vrijeme planira ponovni odlazak u Beograd. Podsjetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. prosinca nakon što je pod nerazjašnjenim okolnostima napustio beogradski noćni klub Gotik. Nadzorne kamere su ga snimile na raznim lokacijama, no nakon toga gubi mu se svaki trag. Potraga za njim još uvijek traje.

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Kolaž Dnevno

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.