Jesu li 'antife' prosvjedovale kada je bijeli policajac Saša Sabadoš 'rakijom' zdrobio glavu hrvatskog dragovoljca Darka Pajčića?

15.06.2020. 10:26:00

U ''herojskom'' Zagrebu antife, na čelu s Majom Sever, organiziraju ''spontani'' prosvjed protiv rasizma. Marcel Holjevac zlobno i maliciozno tvrdi da Hercegovci nisu dobrodošli. Mržnja prema njima u ''progresivnih'' Hrvata nešto je normalno. Navodno ni Romi nisu dobrodošli. Znate već, velika je gužva pa...

Moji naivni ognjištari preko g-maila pitaju zašto je fizički obračun dva visokopozicionirana SDP-ovca policija prijavila i kao ''obiteljsko nasilje''? Pravim se da nemam pojma.

Čitateljica iz Zadra je zdvojna: ''Zamislite, oni ruše spomenik Kristoforu Kolumbu poznatom rasistu...''. Gordana Holjevac misli da je to ''poruka'' nama Hrvatekima.

Treba srušiti Dioklecijanovu palaču i pulsku Arenu koju su ''staro-fašisti'' sagradili u Splitu i Puli bez važeće građevinske dozvole dok su provodili ropstvo i nasilje.

Novi 'narodni heroj' SAD-a

Amerika ima novog mitskog heroja - Georgea Floyda. Jedan bijeli kreten ga je ubijao skoro devet minuta, a drugi idioti su to mirno promatrali. George će ući u povijest - ljudske gluposti. Nešto kao naš Nikoletina Bursać. I umjesto da policajce posjednu na ''električnu stolicu'', ruše kipove Kristofora Kolumba, a glavni cilj je zapravo srušiti s vlasti Donalda Trumpa. Ako izgubi predsjedničke izbore može se zahvaliti bijelim policajcima. Tko će nego svoj svome.

No, vratimo se mi novom ''narodnom heroju'' SAD-a George Floydu. Siroti George osuđen je 1998. godine na deset mjeseci zatvora zbog oružane pljačke. Godine 2002. dobio je osam mjeseci zatvora zbog dilanja droge, a 2004. godine bio je ponovno osuđen na deset mjeseci zatvora, opet zbog dilanja droge. Godine 2005. godine bio je ponovno osuđen na deset mjeseci zatvora, ponovno zbog dilanja droge i napokon 2007. godine na pet godina zatvora zbog oružanog napada na trudnu ženu u njenom stanu.

I ovaj zadnji tragični napad nastao je jer je George pokušao nešto platiti falsificiranim novcem. Naravno, naši moralni ''dvospolci'' na sve će to odmah zakreštati ''pa zar ga je zbog toga treba ubiti''? Naravno, nije, dragi naši ''tifusari''! Ipak, riječ nije o nekom heroju, već o klasičnom kriminalcu koji je samo tragično skončao zbog idiota u američkoj policiji. Kao što ni vaša ''ljubičica bijela'' nije morala za vrijeme ''NOB-a'' strijeljati svakog borca kojega bi uhvatili u šumi u krevetu, ili na travi s drugim drugom.

Senilni Biden i 'plameni pozdravi' Trumpu; jeste li zaboravili Darka Pajčića?

I za Georgea, rasističke policajce, kao i za Titove homiće trebao je postojati, a danas i postoji sud. Međutim, Floydova sudbina samo je bila ''triger'' američkim ljevičarima da zapale, korona izolacijom izluđene ljude, da krenu u prosvjede. Tada su se u njih ubacili i razni ljevičarski te ostali divljaci koji ne prestaju s pljačkama, ubijanjem i paljenjem kao navodnim izrazom ''revolta'' crnih građana Amerike. Svakom pametnom je jasno da time zapravo ljevičari i demokrati, na čelu sa senilnim Bidenom, šalju ''plamene'' pozdrave Donaldu Trumpu. Prvotni cilj je, ne borba protiv rasizma, nego rušenje Trumpa. Tko zna tko je David Dorn, umirovljeni policajac iz St. Louisa, a koji je ubijen prilikom pljačke i paleži trgovina? Tko zna imena još četvorice drugih policajaca koji su izgubili živote prilikom paleži i pljački ''mirnih prosvjednika''?

Podsjetit ću malo naše lijeve farizeje na Darka Pajčića koji je kao maloljetnik otišao u rat protiv antifa. Prilikom prosvjeda protiv ''ćiriličnih ploča'' na kojima se ''proslavio'' i Ustavni sud, opet bijeli policajac Saša Sabadoš udarao je glavom Darka Pajčića u zid sve dok glava nije pukla i on umro u zatvoru. Tadašnji ministar unutrašnjih poslova stručno je objasnio progresivnoj i demokratskoj javnosti da je za Pajčićevu smrt kriva ''rakija''. A naš je Saša Sabadoš skinuo potom ''milicijsku'' uniformu i sada negdje u ''Zapadnoj Nemačkoj'' piše memoare o tome kako je spasio  jednu ćiriličnu ploču od jednog ''pobesnelog'' ustaše.

Sjećate li se još možda kako je Maja Sever tu na desno od Lijeve njihove organizirala s Radom Borić, Ankom partizankom, Pofukom, Gerovcem, 6. ličkom iz Večernjaka... nekakav prosvjed. Podsjetite se! Još bolje, prosvijetlite se! Je li bilo prosvjeda jer je bijeli policajac Saša Sabadoš “rakijom“ zdrobio glavu hrvatskog dragovoljca Darka Pajčića? Maja Sever je tada, kako to lijepo kažu u Lici i Dalmaciji, mučala. Pri tome se možda prisjetila jedne krasne pjesme pokojnoga pjesnika Josipa Severa, svoga imenjaka. Pjesmu je lako zapamtiti jer su naslov i tekst pjesme identični: ''Molim da me se ne primjećuje''.

Kolinda Grabar- Kitarović i dalje nas toliko ''sramoti'' da ju je čak Izvršni odbor Međunarodnog olimpijskog komiteta predložio za svoju novu članicu. O tome će se odlučivati na sjednici 17. srpnja ove godine. Teška mućka - žensko pa u MOO?! Besplatna avionska karta za sve avionske linije po čitavom svijetu, plaća od oko 15 tisuća ''evra'' doživotno te status ''šeika'' kojega se svugdje voli i dočekuje raširenih ruku. Zamislite da je kraj Marasa, Ante Tomića, Gorana Gerovca, Pofuka, Puhovskog, Pupovca kao koalicijskog partnera MOO-a, grah baš pao na Kolindu! Što je sa Zokijem? Njega, izgledom onako ''atletski'' naočita, mogli bi jedino pozvati u članstvo MENSA-e jer je, od kada je postao predsjednikom RH, prepun vrhunski inteligentnih izjava.

Nitko u svijetu ni da bekne o našem Beljaku, ali ja mislim da bi on mogao postati ozbiljna ugroza Milanoviću za čelno mjesto negdje u MENSA-i.

Vratimo se Međunarodnom olimpijskom odboru. Drugovi, oprostite, malo me sram. Pa kad je baš morala da ''bidne'' ženska članica, imamo mi krasnih drugarica kao Anku Mrak Taritaš, Radu Borić, Vedranu Rudan, ženu Kran iz progresivne Rijeke, ministricu kulture Ninu Obuljen itd. Ova zadnje spomenuta, kao prava UFC borkinja ''obračunala'' se NOVA TV s Karolinom Vidović Krišto, jer navodno nije shvatila bit ''demokratskog pluralizma''.

Ako Kolinda uđe u MOO, opet će se lijeva medijska falanga 'crveniti'

Toj Karolini sve je čudno. Zašto je Danilo Šerbedžija imenovan u HAVC da po pravilu ''pola meni, a pola nama'' raspolaže s pet milijuna ''evra'' i to baš kad je makedonski Beljak, zvan Gorjan Tozije, nahvalio Hrvateke kao fašiste i ustaške smradove. I sad Karolini nije jasno zašto je baš taj Danilo, nakon što je pružio punu moralnu i bratsku podršku Gorjanu Toziji, imenovan za ''blagajnika'' u HAVC-u, da dijeli lovu po antifašističkom kriteriju. Tu se naša Nina gadno namučila objasniti tvrdoglavoj Vidovićki što je to ''demokratski pluralizam''. Ni uz svesrdnu pomoć Bage (koji sve otvorenije navija za HDZ), nije joj to uspjelo. Lice joj je prekrila blaga sjeta s obrisom tuge. Pa i Mate Granić to je shvatio kada je šaputao po Mirogoju ''pola meni, pola tebi, a pola Bagi'', a ova nova Škorina ne shvaća...

Naime, ako Kolinda 17. srpnja postane ''športska'' predsjednica u Hrvata, opet će se lijeva medijska falanga crveniti, sramotiti i krstiti s tri prsta jer nas u MOO-u predstavlja, da prostite, žena. Kao prihvatljiv kompromis Vesna Teršelič predložit će Anu Brnabić, Vučićevu heroinu. Ona se sigurno neće grliti s Modrićem i Vidom. Možda s Blankom Vlašić. Možda...

Kad smo već kod športa, pitanje: za koga navija uzgajivač lubenica? Za Bostan Celtics!

Javio nam se nakon kratkog zatišja ''prijatelj stari'', Aleksandar Vulin, ministar ''odbrane'' Srbije. Najprije nas još jednom ozbiljno upozorava da je ''hrvatska politika prema Srbiji mješavina mržnje i kompleksa. Hrvatska pažljivo prati naše izbore, mi njihove ne pratimo ni malo. U Hrvatskoj znaju ime i biografiju svakog ministra u našoj Vladi, a mi skoro da ne znamo da njihova Vlada i postoji... Hrvatska službena politika kao ni ustaški ološ ne prestaje s napadima na Vučića i Srbiju''.

''Ustaša Stepinac kandidat za sveca...'', itd, itd.

Nema ministrice Pejčinović. Za njezina mandata odmah bi poslali oštar i rezolutan odgovor Beogradu koji bi otprilike glasio ovako: hrvatski strateški cilj je što skoriji ulazak Srbije u ''eurointegracije'', bez granica i uz slobodan protok osoba i stvari. Sadašnji ministar, srećom, nije tako brz i ne sumnja u načelo recipročnosti...

Ono što me navelo da pišem i trošim papir i tintu na notornog Vulina njegova je izjava da nas vodi ''mješavina mržnje i kompleksa prema komšijama''. Stvarno, tu je Aca Vulin skoro pogodio, ali samo s krive  strane. Nakon 5. kolovoza 1995. godine,  je**o smo se iskompleksirali. Mjesecima su nam se smrzavale gaće na Velebitu, spremali smo se na ''majku svih bitaka'' s ''trećom armijom Evrope'', kad ono, sve završilo brže nego prosječna matura. Onako iskompleksirani, zapakirali smo agresore i poslali ih traktorskom poštom kući. Američkog ambasadora posjeli smo na najluksuzniji traktor da ne bi netko bacio kamen na kapetana Dragana, pa da ne dobije ''šlag'' od straha. I sad se javlja Vulin s recikliranom pričom o mržnji i kompleksima. Garantiram da kompleksa prema njima nemamo...

Vulin ima svoje principe, ali na njegovu žalost, nema Gavrila.

Braniteljski portal ovih dana podsjeća na još jednu ''genijalnost'' Nenada Stazića. Nakon cmizdrenja da su ''njegovi'' i oni Mile Kekina šlampavo '45. obavili svoj posao, taj lik i dalje pokazuje svoj ''raskošni'' antitalent za socijalnu sferu ove države. Kaže Neno, zvan ''Sedam kuna'': “Jeste li za to da pri odlasku u Irsku hrvatski branitelji imaju prednost''?

Da branitelji mogu dva ljetna mjeseca na izležavanje na Breonima za sedam kuna dnevno, tko bi lud išao u Irsku. Ali, načelno gledajući, Stazić je u pravu. Sjećali se itko da je neka udruga hrvatskih branitelja, neki branitelj, sabor, odbor ili zastupnik ikada reagirao na talent Stazića za političke perverzije. Prema tome, samo naprijed druže Staziću! Naplata će stići za manje od mjesec dana. Svo trulo kompromiserstvo vladajućih, po svemu sudeći, doći će im na naplatu. Naravno, u korist Stazića i sličnih.

I neće za to kriv biti Škoro, kako to stalno gura HDZ-ovska propaganda, nego lijevo skretanje Plenkovića i odricanje od desnog krila HDZ-a. Plenkovićeva politika ''stvorila'' je Škoru i ''njegove'', ona je raskolila HDZ-ovsko biračko tijelo. Zato dragi HDZ-ovski trbuhozborci, ne krivite druge za svoje loše izborne rezultate za koje ćete biti krivi isključivo vi i vaše vodstvo!

Nazire se staro-nova hrvatska budnica: ''Evo zore, evo dana, evo nama - komunjara''.

Ujedinjena crvena ljevica maršira prema Banskim dvorima. Ni kriva ni dužna... Je li tzv. ''demokršćanski desni centar'' ikada prosvjedovao protiv Stazića, ili Pupovca koji je dolazio na sjednice sa žutom ''židovskom'' trakom oko ruke? Za nagradu je Pupovac iz proračuna dobio 3,6 milijuna kuna za tjednik Novosti. Da je žutu traku stavio i na drugu ruku, možda bi dobio od Vlade i duplo više (7,2 milijuna kuna).

Povijesno poltronstvo i poniznost dolaze na naplatu

Sve takve i slične gluposti te kompromiserstva polako dolaze na naplatu. Korona, potres, Zakon o obnovi Zagreba... sve su to okolnosti zbog kojih bi mnogi čak i uvažili neke gospodarske gafove, ili spori rast standarda građana, ali  šutnja na vrijeđanje branitelja, povijesno poltronstvo, poniznost na svaku depešu iz Bruxellesa, tov debelih gusaka iz nevladinih i nekih manjinskih udruga dovest će vjerojatno u narednih četiri gorke godine sadašnju opoziciju u poziciju da nam kroji kapu. I ako Lijevom njihovom zagospodare Marasi, Stazići, Jovanovići, Bernardići... bit će dobro samo za cinične kolumniste poput mene.

Tada će napokon i Ustavni sud zablistati punim sjajem. Počet će donositi zakone  o zabrani ''neprijateljskih'' simbola. Oni sa slabijim smislom za humor pomislit će da se to odnosi ne samo na ZDS nego i na poklič ''Smrt-fašizmu, sloboda narodu'', iliti SFSN, na crvenu zvijezdu, ali Ustavni sud takve će naivce brzo otrijezniti. Thompsonove ''Čavoglave'' pjevat će se u ''Hall of Fame'', u Remetincu...

Stefan Gužvica koji ponosno stoji uz kip Franje Tuđmana, držeći ponosno tri prsta u zraku, postat će službeni simbol na Facebooku u Hrvata. Fejs će biti pun Lenjina, Tita, komunizma. Možda će na početku i biti nekih gužvica, ali će se potom sve smiriti. Ili će nas drugi smiriti...

Homići će postati osmo svjetsko čudo - ne razmnožavaju se, a ima ih sve više. I dobro je u svojoj kolumni napisao Miljenko Jergović u Jutarnjem: ''U deluzije, za koje ste prije pedeset godina mogli dobiti samo dijagnozu paranoidne shizofrenije, danas vjeruju stotine milijuna ljudi...''

Takvih je jako puno u Lijepoj našoj (samo za one koji možda ne znaju: deluzija ili deluzijski poremećaj je jedno ili više lažnih uvjerenja). Može trajati jedan ili više mjeseci. A to je upravo ovaj mjesec izbora. Deluzionisti će dobiti ove izbore. Kasnije, kad deluzija prođe, bit će naravno kasno, a Stefan Gužvica iz Faktografa sa svoja tri prsta mogao bi nam se dogoditi kao novi ministar ''istine''.

Evo jednog maturalnog pitanja iz matematike: Koliko je 1 x 1? 1 x1 = 3, ako ga ne izvadiš na  vrijeme... jednostavna formula.

Gužva u političkom šesnaestercu je velika. Ne pita se tko s kime, nego gdje je netko bio '91. godine. Škoro je na nišanu. Di si bija kad je grmilo? Zamislite, u pionirima, ili u omladini? Zanimljivo kako nitko ne pita Plenkija, Milanovića, Beljaka, Taritaš Mrak, Miletića i ostalu bratiju gdje su oni bili '91?

Plenković i Milanović imaju čvrste alibije. Nisu bili nigdje. Za Škoru bar znamo da je bio u SAD-u i odmah se vratio u Hrvatsku. SDP se ni ne pita. I bolje. Ako pobijede na izborima oni će pitati nas. Jedno je sigurno, SDP-ovci nisu bili u Saboru kada se glasovalo o odcjepljenju od mitske Juge. Ako pobijede na izborima nastat će ''zakonodavni'' stampedo. Odzvonilo je ZDS-u, djeca će u školi pozdravljati s ''drugarice'' i sa ''Smrt fašizmu-sloboda narodu''.

Mali će problem predstavljati branitelji iz Domovinskog rata. No, sada će biti lakše nego prošli put sa ''šatorašima''“ Pripomoći će ''Generalski zbor'' svojim ''autoritetom''. A tu je i Ustavni sud od koga se očekuje čitav paket novih zabrana. One zakone koje Restart koalicija ne bude mogla odmah glatko promijeniti u Saboru, promijenit će Ustavni sud svojim mudrim mišljenjima.

Nedavno je Robert Bajruši konačno raskrinkao Škoru. Definitivno je utvrđeno da je drug Škoro živio u SFRJ. Ne mogu vjerovati! Demaskirao je Roby, uz Škoru, i Ninu Raspudića te Željku Markić. Ogavne desničare treba razgolititi. Nitko od njih nije rođen nakon 5. kolovoza 1995. godine. Sramota!

Feral Tribune objavio je članak koji je napisao Raspudić. Željka Markić je, zamislite, bila suradnica Helsinki Rights Watcha. Da čovjek ne povjeruje! Sreća je da još imamo ''ljude posebna kova'', kako su komunisti tepali sami sebi. A takav je naš Roby Bajruši. Bio je mentalna komunjara i takav će ostati do kraja života.

I sada jedan mudri savjet bivšeg pokojnog američkog predsjednika Harry S. Trumana: ''Ako želiš pobijediti na izborima, moraš osvojiti glasove glupih, jer oni su većina u svakom narodu''. To lijevima dobro ide.

Izvor: Direktno.hr/Foto:FaH

Izvorni autor: Zvonimir Hodak

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.