Josip Deur: Hrvatska nacijo zar nije krajnje vrijeme za restartanje nacije i povratak na temelje kršćanstva i kršćanskog nauka???

08.12.2019. 09:01:00

Hvaljen Isus Hrvatska nacijo!

Hrvati, želimo li ostati predziđe kršćanstva, obraniti i očuvati kršćanstvo i katoličku vjeru, vjeru u Boga Oca Jahvu, Njegova sina Isusa Krista i Duha Svetog kao i domovinu nam Hrvatsku, hrvatski nacionalni identitet te hrvatsku kulturu i običaje?!

Vrijeme je da razmislimo o;

1. Javnim tribinama koje će govoriti o katoličkoj vjeri i nacionalnom ponosu kao i načinu kako razotkriti zlo i sve namjere zloga kojem je jedini cilj uništenje istih tih vrijednosti.

2. Hrvatskim-katoličkim nacionalnim i vjerskim školama u kojima neće biti sporan križ na zidu i u kojima će se učit povijest kako su se na ovim prostorima nastanili Hrvati, u kojima će se učit o domovinsko-obrambenom ratu koji nam je nametnut velikosrbskom i četničkom ideologijom.

3. O buđenju omladine kako nam po ulicama i trgovima nebi šetali zombiji za koje nemožemo sa sigurnošću reći jel pripadaju muškom ili ženskom spolu.

4. Tribine o hrvatskom nacionalnom razvoju gospodarstva, gospodarstva koje je kralježnica svake nacije tj njezina opstanka, razvoja i napredka.

5. Tribine na kojima ćemo progovorit, upoznat i na koncu upozorit kako mlade tako i stare što je to klijentelizam, populizam, lobiranje, nepotizam, liberalizam točnije kako i pod kojim krinkama se danas u tkz. modernom svijetu i pod kojim imenima kriju zamke zla.

6. Raščlanit i objasnit Hrvatskom narodu što je to PRAVO a što PRAVDA kao i to da pravda dolazi isključivo iz Božjih zakona i zapovjedi te nauka našeg Učitelja Isusa Krista, da toplu vodu netreba izmišljat a da su ti isti zakoni odavno napisani i da postoje koje su politika i političari odbacili a nametnuli nam pravo koje nema veze sa pravdom u što smo se u ovih 29. godina tisuću puta uvjerili.

7. Tribine na kojima ćemo probudit svijest Hrvatskog naroda da svako ljudsko biće ima pravo da dostojan život u zemlji Hrvatskoj tko je spreman poštivati Hrvatske zakone, običaje i domicionalno stanovništvo te da nitko nesmije bit ni gladan ni žedan, ni gol ni bos kao i da svaki čovjek zaslužuje zasluženu plaću i krov nad glavom.

Gospodo draga braćo Hrvati meni je puna kapa podjela i mržnje, podjela na lijeve i desne, crvene i plave, žute i zelene i što ja znam na što nas sve ne podjeliše a mi to prihvatišmo, puna kapa mi je mržnje, netrpeljivosti, netolerancije i osuda!

Hrvatska nacijo zar nije krajnje vrijeme za restartanje nacije i povratak na temelje kršćanstva i kršćanskog nauka???

NE SUDIMO, OBRATIMO SE!
PRVI PRIZNAJEM DA SAM GRIJEŠNIK I DA SAM GRIJEŠIO!
NE TIPKAJMO VIŠE VEĆ JEDNOM KRENIMO...

Izvorni autor: Josip Deur/PDN

Autor: