JOSIP DEUR: SAMO ISTINA OSLOBAĐA!

14.11.2019. 17:46:00

Kako bi se sačuvao dignitet domovinsko-obrambenog rata te ostao neokaljan zamolio sam dvojicu Vukovarskih zapovjednika ZNG-a umirovljene pukovnike i svjedoke obrane tog vremena Ivan Dok Anđelića i Ivicu Arbanasa Lipog da istinu o organiziranju obrane, donošenju ključnih odluka i samim bitkama posvjedoče Hrvatskoj mladosti iz prve ruke na terenu, točnije da istu prenesu studentima “Filozofskog fakulteta u Zadru” sa odjel povijesti a koji ove godine postaju magistri povijesti.

Hvala dragom Bogu pristali su.
Hvala dragom Bogu kada se čulo za ideju ubrzo su se također javili i mnogi drugi dragovoljci i branitelji Vukovara koji će također posvjedočit ISTINU o ključnim trenutcima obrane.

Javilo mi se mnogo mladih ljudi iz cijele Hrvatske te pitali mogu li i oni prisustvovati događaju?!

Naravno svi ste pozvani i svi ste dobro došli!

Okupljanje je u Sotinu 17.11.2019-te na parkiralištu caffe bar-a S&N (Ulica dr. Franje Tuđmana 12A, 32232 Sotin) u 08:00 sati odakle ćemo u 08:45 krenut u koloni automobilima a program kreće sa “Opatovačke pustare” točno u 09:00 sati i trajat će sve do 14:00 sati te će mo se javljat uživo putem FaceBook profila!

Plan i program objavljeni su na plakatu.

Izvorni autor: Josip Deur/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.