Josip Deur: Budite mudri kao zmije a bezazleni kao golubovi

28.12.2019. 12:48:00

Oprosti mi Bože ako griješim i nekog dovedem u zabludu (nije mi namjera) ali pokušat ću razmišljati na glas a vas sve skupa molim i pozivam da me ispravite ako vidite da griješim?!

Možemo vikati i govorit da između “dva zla” nema razlike ali jedno je sigurno a to je da će nažalost jedno od ovo dvoje kandidata u sljedećih pet godina biti predsjednik Hrvatske!

I sve što mi se vrti po glavi je upravo ovaj citat iz evanđelja po Mateju:
“Budite mudri kao zmije a bezazleni kao golubovi”
Matej 10,16

Krenimo redom vidjeti sutrašnje rezultate izbora:

Svi jako dobro znamo tko je Zoran Milanović i koja su njegova dosadašnja djela (čitaj nedjela) te ih neću nabrajati a znamo i njegove svjetonazorske poglede što se tiče katoličke vjere a pogleda na branitelje koji su stvorili te su temelj ove države neću ni nabrajati?!
Ako Zoran pobjedi evidentno je da će se ljevica ojačati i vrlo vjerovatno će SDP odnijeti pobjedu i na skorim parlamentarnim izborima.
Pobjedom Zorana Milanovića na predsjedničkim izborima evidentno pada i Andrej Plenković na čelu HDZ-a!

Ako pobjedi Kolinda Grabar Kitarović naočigled ostaje stanje kakvo i je?!
SDP na čelu sa Davorom Bernardićem će se rasuti kao kula od karata jer je uspio izgubit dobivenu bitku!
Eutanazirat ćemo i Zorana Milanovića te ga poslat u ropotarnicu komunističke povjesti gdje i pripada.
Kolindinom pobjedom predsjednik HDZ-a i dalje ostaje Andrej Plenković.
Ionako nezadovoljno članstvo HDZ-a lijevo liberalnom politikom Andreja Plenkovića koju vodi će početi lagano napuštati HDZ-e i prelazit u druge stranke desne opcije!
Dakle izborom Kolinde jednim udarcem ubijamo dvije muhe.

I sada se ja pitam dali je moguće da gosp. Škoro, “dio suverenista” te ostale političke opcije i pojedinci koje predvodi Velimir Bujanc a podržali su gosp. Škoru, ne vide priliku da izborom Kolinde Grabar Kitarović imaju priliku dobro protresti i oslabiti dvije sestrinske stranke HDZ i SDP?!
Iz ovog dijela suverenista izuzimam Generala Željka Sačića jer je jasno rekao da dobro promislimo te sam uvjeren da smo na istom tragu i razmišljanju!

Gospodo draga ja mislim da nam je dragi Bog dao priliku da tu odnarođenu i obezboženu protunarodnu vlast napokon protjeramo samo je pitanje vidimo li drvo od šume?!

Ako nam je pak cilj samo protjerati Andreja Plenkovića sa čela HDZ-a te postavit nekog novog lažnog mesiju onda birajmo Milanovića, prekrižimo listić ili uopće nemojmo izaći na izbore!
Ako pak uz to još mislimo kada smo se riješili Plenkovića da smo očistili cjelokupan HDZ, da više neće bit problema sa ćirilicom, Istanbulskom konvencijom, Marakeškim sporazumom, demografijom i gospodarstvom onda se grdno varamo, nažalost predsjednik HDZ-a nije ništa drugo nego potrošna roba (čitaj stare istrošene čarape) koje postavljaju “skupine dobro umreženih i prikrivenih gremija”

Narode moj, dobro promislimo a sve vas skupa još jednom pozivam ako vidite da griješim molim vas ispravite me, ispravite ali argumentima!

Hvala na razumjevanju i nadam se da nisam nikog povrijedio a još manje doveo u zabludu osim što će me osobno zamrzit i lijevo i desno krilo udbe...

Izvorni autor: Josip Deur/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.