Kaos na sastanku u gradskom SDP-u, član psovao, vrijeđao i prijetio kolegama

31.10.2021. 20:46:00

Gradska organizacija SDP-a Zagreb oglasila se povodom incidenta koji se dogodio na neformalnom sastanku u mjesnoj organizaciji Donji grad.

“Osuđujemo neprimjereno i nepristojno ponašanje kolege Rešetića koji je svojim istupom izazvao štetu našoj organizaciji u Zagrebu, ali i cijeloj stranci. Ovakvo ponašanje nije u skladu s našim socijaldemokratskim vrijednostima, niti je primjereno međuljudskim odnosima u našoj stranci i mi ga ne možemo, niti želimo tolerirati.

U SDP-u možemo razmjenjivati ideje, rješenja, viziju kakav SDP želimo graditi u Zagrebu u budućnosti i očekujemo da se upravo na tome temelje i svi razgovori i sva sučeljavanja koja su pred nama u narednim unutarstranačkim izborima za Gradsku organizaciju Grada Zagreba.

Jednako tako, vjerujemo da će sve kolege i kolegice u svojim javnim istupima u medijima i na društvenim mrežama prezentirati svoje ideje o budućnosti stranke i socijaldemokracije kao najvažniju temu svojeg političkog djelovanja i rada, jer samo tako će SDP biti snažnija stranka spremna nuditi rješenja za građane Grada Zagreba.

Marijan Rešetić razriješen je sa svih stranačkih funkcija i više neće obnašati dužnost povjerenika za Trešnjevku Jug te će se protiv njega pokrenuti stranački stegovni postupak”, priopćili su iz SDP-a.

Podsjetimo, na sastanku je Rašetić, prema svjedočenju SDP-ovaca, vrijeđao kolege, a pale su i teške uvrede i psovke.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:HINA/ Dario GRZELJ/ dag

Izvorni autor: Priznajem.hr/N1

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.