KAPULICA NAPAO MILANOVIĆA! Kaže da nam treba još jedan Stožer: ‘Nadam se da će predsjednik države prestati sa strateškim zlostavljanjem!

30.11.2021. 13:16:00

Predsjednik kluba utemeljitelja HDZ-a Mario Kapulica za N1 televiziju je komentirao novom sukobu između predsjednika Zorana Milanovića i ministra obrane Marija Banožića. Ipak, po njemu, sve je riječ o jednom, cjelovitom napadu.

“Nije to novi sukob, već onaj isti koji je započeo 14.10. u 14 sati 14 minuta, kada je predsjednik objavio rat koji je rekao da će trajati do povratka brigadira Burčula”, iznio je Kapulica svoje mišljenje. Dodao je kako ne vjeruje da će se Burčul vratiti iz mirovine, naravno njemu samo umirovljenje nije ni najmanje sporno.

“Nije dobro, ne sviđa mi se, možda bi trebalo razmisliti o osnivanju Stožera za zaštitu digniteta Oružanih snaga da prestanemo više opterećivati i hrvatsku javnost i oružane snage sa silnim pričama”, napomenuo je.

Hranj neće biti smijenjen

“Nadam se da će predsjednik države prestati sa ‘strateškim zlostavljanjem’ čitavog sustava na koji ima utjecaj, da ćemo se vratiti na staro”, rekao je.

Dodao je kao ne vjeruje da će admiral Robert Hranj biti smijenjen jer za to treba dva potpisa. No, nada se da je Milanovićeva popularnost samo trend.

“Pokazalo se već da se velika popularnost koja se stječe ovako način brzo kopni”, napomenuo je.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Izvorni autor: Daniel Radman/Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.