KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO naslov je moje nove knjige

01.07.2020. 15:46:00

Napisana je u znak potpore gđi Vidović Krišto u povodu njene kandidature na ovim izborima. Zapravo, poznavajući je i nisam siguran da je ona prilikom svojih nastupa i dijeli onima koji uživaju u njenim nastupima.

A takav nastup bio je ponovno ovaj jučerašnji u „Bujici“. Kao i uvijek gđa Vidović Krišto oduševila je sve gledatelje. Pogledajte emisiju

BUJICA 29.06.2020. KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO I ROBERT PAULETIĆ - ŠKORINI FAVORITI ZA DALMACIJU!

Ja se nalazim u ugodnoj poziciji da o mojoj knjizi govori netko tko uopće ne piše o njoj. Mislim na sjajnog kolumnistu Zvonimira Hodaka koji je jučer pisao i o gđi Vidović Krišto:

Karolina je rođena u Vukovaru. Diplomirala u Njemačkoj i radi na HRT-u. Magistra znanosti, a uskoro će i doktorirati. Poliglot, a zamjerila se "lijevoj demokratskoj javnosti" upornom i beskompromisnom borbom protiv pedofilije. Zašto baš protiv pedofilije? Pa ima četvero maloljetne djece, a oni malo bolje upućeni dobro znaju da iza homoseksualaca stupaju pedofili. U Nizozemskoj su osnovali stranku "Martijn" koja je od 2006-2010. g. bila registrirana pod nazivom "Stranka susjedske ljubavi, slobode i različitosti". Naravno, uz deklariranu podršku hrvatskih "ljevičara". Uglavnom, uspješna novinarka jednog je lijepog dana zbog svojih stavova odletjela s HTV-a na ulicu. Direktor Radman zaključio je da je borba protiv pedofila jedan od oblika "klerofašizma". Godine bitke i sud ju je vratio u "Katedralu duha". Svako jutro dolazi na posao, ne dobiva radne zadatke, odlazi kući i prima plaću. Za to vrijeme HRT-om drmaju Denis Latin, Maja Sever i niz nostalgičara za neprežaljenom Jugom. S takvom saborskom zastupnicom dobili bi svi osim pedofila. I zato treba Karolinu Vidović Krišto izabrati u Sabor. Zbog naše i vaše djece. Usput rečeno, 26. lipnja "Stranica potpore Karolini Vidović Krišto" s više od 40.000 tisuća potpore je ugašena na Facebooku. Spužvica radi k'o mrav.

https://direktno.hr/kolumne/evo-sto-zena-i-ja-mislimo-o-nadolazecim-izborima-a-i-poneka-rijec-o-sarajevskom-sindromu-198876/

O tome kako joj je ugašena Stranica potpore prijateljima sam već pisao. Dovoljno je pogledati ovaj i njen prethodni nastup u „Bujici“

(https://www.youtube.com/watch?v=NXcfRyT3Sgo, preko 65,000 pregleda) ,

ili kako je ismijala Plenkovićevu ministricu „kulture“

(https://www.facebook.com/DNEVNIK.hr/videos/peto-su%C4%8Deljavanje-na-portalu-dnevnikhr/645981499318147/ )

pa će svima biti jasno zašto stranica gđe Vidović Krišto ima toliku potporu i zašto su je ugasili.

Kad se nekoga bojiš, to Ti jedino i ostaje, zar ne?

A da, pišem o mojoj knjizi KAROLINA VIDOVIĆ KRIŠTO. Ostalo je samo nekoliko dana kada možete biti nazočni tamo gdje ona i nastupa. Ne zaboravite: TRAŽITE JOJ KNJIGU!

Josip Pečarić

Izvor: Dragovoljac.com/PDN/Foto:Dragovoljac.com

Izvorni autor: Josip Pečarić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.