Katastrofa u Čazmi: Pomagao prijatelju sanirati krov kuće i pao. Prebačen u bjelovarsku bolnicu

16.09.2022. 10:05:00

POSLJEDICA NEVREMENA

Čazma zbraja štete od jučerašnjeg nevremena, vatrogasci i danas imaju pune ruke posla, a jedan mupkarac je ozlijeđen prilikom saniranja krova. Vrijeme je i danas potencijalno opasno u cijeloj Hrvatskoj, dok je nekoliko regija na karti upozorenja "obojeno" u narančasto.

Muškarac (54) pao je s krova kuće u kojoj je pomagao u saniranju krovišta, doznajemo iz PU Bjelovarsko-bilogorske. Dojavu su od Centra 112 dobili oko 9:13. Nesreća se dogodila u Čazmi u Ulici Franje Vidovića.

Muškarac je prebačen u bjelovarsku bolnicu. Još se ne zna težina ozljeda, ali navodno nisu opasne po život. Kako doznajemo, kuća sa koje je pao nije njegova, već je pomagao prijateljima.

Na području Čazme danas zbrajaju štete od nezapamćenog nevremena koje je jučer poharalo kraj. Više od 30 kuća ostalo je bez krova. Uništeni su poljoprivredni usjevi, automobili...

Kako doznajemo od čazmanskih vatrogasaca, i danas imaju pune ruke posla. 

Nevrijeme je pogodilo i dijelove Virovitičko-podravske županije, gdje je vjetar odnosio crijepove i rušio stabla, a i u Osječko-baranjskoj županiji vatrogasci su jučer imali niz intervencija zbog nevremena.

Izvor: Dnevnik.hr/PDN/Foto: Facebook/Ravnateljstvo civilne zaštite

Izvorni autor: Dnevnik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.