KOLINDA ĆE SE ŽIVA POJESTI: Navijači na Poljudu napravili neviđenu reklamu Miroslavu Škori

10.10.2019. 22:41:00

Glasno je pjevala gotovo sve navijačke pjesme, ali onda je uslijedila jedna “skupa”

U svečanoj loži Poljuda na utakmici Hrvatske i Mađarske, koja se igra u sklopu sedmog kola kvalifikacija za Euro 2020., našli su se predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović s kojom je stigao i muž Jakov, bio je tu i premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora, Goran Jandroković, ali najviše pažnje plijenila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Predjsednica je bila u središtu pozornosti, svi su se htjeli s njom slikati, a ona je spremno pozirala i udovoljavala svojim obožavateljima. Ponovo je sjedila među navijačima, a glasno je pjevala gotovo sve navijačke pjesme, ali onda je uslijedila jedna “skupa” ili bolje rečeno za predsjednicu “opasna” pjesma.

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Naime, u 52. minuti utakmice s Mađarima s tribina se zaorila pjesma Miroslava Škore, “Ne dirajte mi ravnicu”. Kažemo opasna jer je ipak Miroslav Škoro glavni predsjedničin protivnik u utrci za Pantovčak. Pazite samo kakva je to reklama za Škoru, 32 tisuće ljudi na Poljudu pjeva njegovu pjesmu i to pred očima Kolinde Grabar-Kitarović.

Izvor: Net.hr/Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Izvorni autor: Bruno Herljević

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.