Koordinacija braniteljskih udruga Sinja i Cetinske krajine: Zašto nismo bili pozvani na potpisivanje Povelje za izgradnju Veteranskog centra?

02.07.2020. 18:10:00

Koordinacija braniteljskih udruga Sinja i Cetinske krajine u četvrtak je dostavila novinarima priopćenje vezano za potpisivanje Povelje za izgradnju Veteranskog centra u Sinju, koju su u srijedu u alkarskom gradu potpisali ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved i gradonačelnica Sinja Kristina Križanac, a na koji događaj branitelji nisu bili pozvani.

U priopćenju kojega je potpisalo 8 braniteljskih udruga među kojima i Hvidre Sinja, Trilja i Vrlike i predsjednik koordinacije Dražen Pavlović stoji:

"Žalosno je da se hoda po Sinju, a branitelje nitko ne zove. Vidi se koliko poštujete našu žrtvu".

Nakon što su naveli da je 15.000 Sinjana i Cetinjana prošlo kroz HV te da je tisuću branitelja ranjeno i prošlo kroz srpske kazamate i logore, bez onih koji su izgubili zdravlje za Lijepu našu, branitelji pišu:

"U Ministarstvu hrvatskih branitelja i gradskoj upravi grada Sinja sve ste mogli u najmanju ruku organizirati kao i u Daruvaru. Očekujemo kao koordinacija braniteljskih udruga da nam se javno ispričate. Nemojte nam dirati osjećaje jer to nikako nije dobro ma tko to bio i iz koje god populacije dolazio jer protokol bi za sve trebao biti isti".

Izvor: slobodnadalmacija.hr/Foto:Fah

Izvorni autor: Toni Paštar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.