Koprivnica: 'Velika koalicija' protiv Tonija Cetinskog

12.05.2020. 11:24:00

Mnoge je, doslovce, zgrozila vijest o nezabilježenoj cenzuri na podravskom radiju ‘Drava’. Tamošnji glazbeni urednik, izvjesni Bojan Horvat, našeg popularnog glazbenika Tonyja Cetinskog odlučio je “kazniti” - pa je objavio kako više u eter neće puštati njegove pjesme, zato što se Hrvat iz Istre “drznuo” javno iznijeti vlastiti stav o koronakrizi, cijepljenju i globalnom računalnom moćniku.

I onda se javio kolega Siniša Kovačić, svoje je Podravce podsjetio kako je upravo Cetinski bio jedan od rijetkih, koji ih je podržao kada su se borili za lokalnu radijsku koncesiju... Siniša je prve novinarske korake napravio baš na radiju ‘Drava’ pa nemamo razloga sumnjati u njegovu objavu, kojom naciji otkriva da je pravi vlasnik radija ‘Drava’ - Sanaderov HDZ-ovac Damir Polančec!

Redakcija Bujice u međuvremenu je dobila još jednu znakovitu informaciju; supruga lokalnog Polančecovog cenzora Bojana Horvata je tajnica gradskog SDP-a u Koprivnici - Aldijana Matić-Horvat!

Zaključak: u maloj Koprivnici imamo veliku (cenzorsku) koaliciju protiv Tonyja Cetinskog!

“Samo ostaje nada da vrijeme sad liječi sve rane i da Bog će mi dati sad snage, preživjeti te dane…”

Velimir Bujanec

Izvor: Dragovoljac.com/PDN

Izvorni autor: Velimir Bujanec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.