LAŽIMA O COVIDU ZASTRAŠIVALI NAROD! Krivične prijave protiv Faktografa i doktora Trampuža

12.01.2022. 19:46:00

Poduzetnik Bakić poziva da mu se jave svi koje je Faktograf nepravedno ograničavao u iznošenju mišljenja.

Odvjetnici poduzetnika i matematičara Nenada Bakića podnijeli su  OPTUŽNI PRIJEDLOG protiv slovenskog Nijemca dr. Andreja Trampuža, specijalista za postoperativne infekcije u Centru za mišićno-koštanu kirurgiju bolnice Charite u sklopu krivičnih procesa koji počinju i protiv Faktografa. 

Bakićevu objavu prenosimo u cijelosti:

“Podnesen je OPTUŽNI PRIJEDLOG protiv slovenskog Nijemca Andreja Trampuža, specijalista za postoperativne infekcije u Centru za mišićno-koštanu kirurgiju bolnice Charite, Augustenburger Pl. 1, 13353 Berlin, Njemačka, zbog
prekršaja iz članka 16. Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira (Narodne novine broj 5/90, 30/90, 47/90, 29/94)
jer je:

• širio lažne vijesti kojima se remeti mir i spokojstvo građana
• pa da je time počinio prekršaj protiv javnog reda i mira iz čl. 16 Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Ovo je konkretno bilo zbog onoga kad je za HTV izjavio da će ‘necijepljena djeca popuniti odjele intenzivne njege’ te time neopravdano uzrokovao strah i anksioznost te čak lako moguće i izazvao smrti (jer su anksioznost i stanja uzrkovana strahom drugi najjači komorbiditet).

Sve laži dr. Trampuža, kojemu je podršku pružao Faktograf, možete vidjeti OVDJE.

Ako se Trampuž ne odazove na raspravu po nadamo se usvojenom prijedlogu, bit će PRIVEDEN, lako moguće pri idućem prelasku granice (navodno ima vikendicu u RH).

Baš me zanima kad će idući put Trampuž nastupiti u Hrvatskoj, a molim Slobodna Dalmacija, N1 Hrvatska, HRT Vijesti i ostale njegove ljubitelje da se suzdrže od suučesništva u njegovim djelima zastrašivanja, te također da objave ovu vijest, kao i Faktograf.hr koji je moj i Gordan Laucov komentar kojim problematiziramo tu njegovu najavu označio lažnim, te time indirektno utjecao na smrti. Naravno, ovo je sve u sklopu šireg konteksta i procesa koji počinju i protiv Faktografa (slobodno mi se javite u inbox ako vas je nepravedno ograničavao ili imate druge korisne informacije ili ste odvjetnik koji želi pomoći narodu – iako ja imam zaista sjajne odvjetnike).

Trampužovo aktivističko agitiranje za javnozdravstene politike u zemlji s kojom nema veze (eventualno ljetovanje) je krajnje zabrinjavajuće, ali još više skandal za medije koji su mu držali štangu”, zaključuje Bakić.

Izvor: Paraf.hr/PDN/Foto:paraf.hr

Izvorni autor: Paraf.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.