Lažne medicinske radnice ženi obavile 'pregled' i ukrale nakit

16.06.2021. 08:57:00

Kada su "pregled" obavile i otišle 87-godišnjakinja je naknadno utvrdila da joj iz stana nedostaje nakit, te se sumnja da su ga otuđile spomenute nepoznate osobe. Karlovačka policija istražuje slučaj

Lažne medicinske djelatnice otuđile su nakit 87-godišnjakinji iz stana u Karlovcu. Naime do stana starije žene u gradskoj četvrti Novi Centar u utorak prijepodne došla je mlađa nepoznata žena i predstavila se kao medicinska djelatnica te ju je žena pustila u stan. Ubrzo nakon toga nepoznata žena u stan je pustila drugu ženu kako bi zajedno s uređajem na 87-godišnjakinji izvršile pregled.

Kada su "pregled" obavile i otišle 87-godišnjakinja je naknadno utvrdila da joj iz stana nedostaje nakit, te se sumnja da su ga otuđile spomenute nepoznate osobe. Policija o cijelom događaju provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

Izvor: 24sata/ Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Izvorni autor: Andreja Thomas/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.