Lederer: Razotkrivanje aktivizma i načina financiranja i djelovanja Možemo sigurno nastavljamo

30.05.2021. 20:51:00

Ana Lederer, Škorina kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika, komentirala je da bi pričekala službene rezultate, ali ako ostanu ovakvi “svakako će čestitati pobjednicima”.

“Mi ćemo s pričom o razotkrivanju aktivizma i načina financiranja i djelovanja sasvim sigurno nastaviti i nakon izbora. Budite sigurni da se nećemo od te priče, koja nije izmišljena već realna… idemo dalje, nismo se služili lažima, nismo huškali. Govorili smo istinu i na njoj ćemo raditi i dalje”, rekla je Lederer za Novu TV.

Bartulica: Socijalisti obećavaju raj, a isporučuju pakao

“Čekat ćemo do kraja. Znamo da je gospodin Tomašević bio favorit, imao je veliki vjetar u leđa. Nezahvalno je biti izazivač, razlika je bila velika. Vidjet ćemo na kraju koliko smo ju uspjeli smanjiti. Kako god bilo, želimo da se promijene stvari u Zagrebu. Ja uvijek govorim da socijalisti svugdje obećaju raj, a isporučuju pakao. Ne očekujem da će se stvari brzo promijeniti u Zagrebu i vjerujem da će ubrzo doći do otrežnjenja ljudi. Ne vjerujem da su oni rješenje za grad, to je zapakirano u zelenoj politici, a po meni se radi o starim, već viđenim stvarima. Svjesni smo situacije i medijima koji nam nisu bilu naklonjeni”, rekao je za N1 član DP-a, saborski zastupnik Stjepo Bartulica.

Dodao je da je “legitimno ukazati da su Možemo! profesionalni aktivisti”.

Izvor: Narod

Izvorni autor: sv/Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.