LIGA PRVAKA Zabranili im ulazak u Njemačku! Utakmica RB Laipzig - Liverpool igrat će se u Budimpešti

07.02.2021. 15:37:00

Njemačka zabranila sve ulaske u zemlju iz država u kojima su prijavljene mutacije COVIDa-19

Prva utakmica osmine finala Lige prvaka između RB Liepiziga i Liverpoola igrat će se u Budimpešti nakon što njemačke vlasti nisu dopustile engleskom klubu ulazak u zemlju zbog  COVID-19 protokola, objavila je u nedjelju UEFA.

RB Leipzig je trebao biti domaćin u prvoj utakmici 16. veljače na Red Bull Areni, ali je Njemačka zabranila sve ulaske u zemlju iz država u kojima su prijavljene mutacije COVIDa-19 najmanje do 19. veljače, a iznimka su samo njemački državljani i oni koji žive u Njemačkoj. 

"UEFA  može potvrditi da će se prva utamica osmine finala Lige prvaka između RB Leipziga i Liverpoola igrati u Puskas Areni u Budimpešti", navodi se u priopćenju europske nogometne federacije.


 

"UEFA želi zahvaliti i RB Leipzigu i Liverpoolu za njihovu suradnju i pomoć u pronalažeju rješenja kao i Mađarskom nogometnom savezu na potpori i dopuštenju da se utamica igra u Mađarskoj."

Borussia Moenchengladbach također razmatra opcije za prvu utakmicu protiv Manchester Cityja koja je na rasporedu 24. veljače ukoliko se zabrana ulaska stranicama u Njemačku produlji.

Izvor: sportske.jutarnji.hr/Foto:NICK POTTS Afp

Izvorni autor: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.