LIVERPOOL VS. REAL MADRID Salahu se ispunila želja, Redsi žele iskupljenje za finale Lige prvaka 2018.: “Moraju se riješiti neraščišćeni računi”

05.05.2022. 17:25:00

Salaha još uvijek boli finalna utakmica Lige prvaka 2018. godine iz Kijeva kada je Real pobijedio 3-1 ponajviše zahvaljujući neshvatljivim kiksevima tadašnjeg golmana engleskog kluba Kariusa.

Nogometašu Liverpoola Mohamedu Salahu ispunila se želja te će njegova momčad u finalu ovosezonske Lige prvaka igrati u Parizu protiv madridskog Reala 28. svibnja.


Dan nakon što je Liverpool prošao Villarreal u polufinalu, a upravo se očekivala uzvratna utakmica Real Madrida i Manchester Cityja, napadač Liverpoola je poručio kako želi „Real u finalu, iako su sve utakmice Liverpoola i Cityja sjajne i zanimljive“.


Salaha još uvijek boli finalna utakmica Lige prvaka 2018. godine iz Kijeva kada je Real pobijedio 3-1 ponajviše zahvaljujući neshvatljivim kiksevima tadašnjeg golmana engleskog kluba Kariusa.




Na tom susretu Salah je morao napustiti travnjak već u 30. minuti nakon grubog starta Sergija Ramosa na njemu.


„Sada je došlo vrijeme da se riješe neki neraščišćeni računi“, poručio je Salah nakon što je postalo poznato s kim će igrati njegov Liverpool.


Inače, prošle sezone također su međusobno igrali Real i Liverpool. Tada, u četvrtfinalu, Madriđani su također bili bolji te su slavili s ukupnih 3-1.


Nakon poraza od Reala u finalu 2018. godine Liverpool je osvojio jedan naslov pobjednika Lige prvaka i to odmah godinu dana kasnije kada je u engleskom finalu bio bolji od Tottenhama s 2-0. Salah je tada postigao prvi pogodak na utakmici.


Izvor: novilist.hr/Foto: REUTERS

Izvorni autor: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.