Lokomotiva dovela megapojačanje; grčki reprezentativac koji ima 140 nastupa u Bundesligi novi je član zagrebačkog sastava

27.10.2020. 19:45:00

Novi igrač Lokomotive je grčki reprezentativac Kyriakos Papadopoulos

Lokomotiva je lansirala pravu senzaciju predstavljanjem svojeg novog pojačanja. Novi igrač Lokosa je grčki reprezentativac Kyriakos Papadopoulos koji iza sebe ima itekako impresivnu karijeru. 28-godišnji branič je odigrao 140 utakmica u njemačkoj Bundesligi, 20 utakmica Lige prvaka, 17 Europske lige, a nastupio je i 29 puta za Grčku.

Karijeru je započeo u Svornosu iz kojeg je prešao u Olympiakos i počeo svoju impresivnu karijeru. Igrao je i za Schalke, Bayer Leverkusen, RB Leipzig i HSV s kojim je prekinuo suradnju u srpnju ove godine pa je u Lokomotivu stigao kao slobodan igrač.

'Ovo mi je prvi put da sam Zagrebu, nisam još imao prilike upoznati grad. Znam za mnoge hrvatske klubove i poznajem hrvatsku ligu. Hrvatski nogometaši su cijenjeni i poznati u cijelom svijetu, svi su oni iznikli u HNL-u', poručio je Papadopoulos na potpisivanju ugovora s Lokosima.

Lokomotiva je u novoj, koronavirusom isprekidanoj sezoni, uspjela odigrati šest utakmica i ima jednu pobjedu, dva remija i tri poraza. S pet bodova je trenutno na predzadnjem, devetom mjestu, a grčki će reprezentativac pomoći zatvoriti rupe u obrani i ojačati zadnji red.

 

Izvor: tportal.hr/Foto: NK Lokomotiva

Izvorni autor: S.K.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.