LOŠA VIJEST UOČI SLOVAČKE Dalić ostao bez prvog vratara reprezentacije!

04.09.2021. 16:31:00

ZAMIJENIT ĆE GA SLUGA ILI IVUŠIĆ

Prvi vratar hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković je 'otpao' za Slovačku, izbornik Zlatko Dalić prisiljen je sastaviti momčad za utakmicu sa Slovačkom bez prvog čuvara mreže. Tko će na gol bira između Simona Sluge iz engleskog drugoligaša Lutona i Ivice Ivušića iz Osijeka.

U petak je golman Dinama ranije napustio trening, ali u tom se trenutku nije znalo radi li se o određenoj ozljedi ili je Livaković iz drugih razloga napustio trening. U subotu je, pak, obznanjeno kako je Livaković bio na pretragama te je ustanovljena ozljeda aduktora.

Iz reprezentacije su tako objavili da Livaković neće braniti protiv Slovačke, a vrlo vjerojatno ga neće biti u sastavu ni u domaćem susretu protiv Slovenije (Split, 7. rujna).

Sada je na izborniku Zlatku Daliću da odredi hoće li ga mijenjati Simon Sluga ili Ivica Ivušić.

Podsjetimo kako se od ranije znalo da protiv Slovačke neće igrati ozlijeđeni Luka Modrić, Ante Budimir i Joško Gvardiol.

Izvor: Direktno.hr/Foto:Epa

Izvorni autor: rk/Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.