LOV NA HRVATSKE BRANITELJE VEĆ 30 GODINA TRAJE A ZAŠTO ???

13.08.2021. 18:50:00

Zato što mi nemamo vlast koja hrvatske interese štiti !!!
Mi nemamo vlast koja o svom narodu na svim poljima i na svim razinama brine !!!
Mi nemamo vlast koja stvara već imamo vlast koja sve pred sobom razara !!!
Mi nemamo vlast na koju možemo biti ponosni već imamo vlast koja nikome na čast ne služi !!!
Mi nemamo hrvatsku vlast osim u pedznaku a to je ništa u odnosu na ono što bi morala i trebala biti !!!
Hrvatska politika svela na nečasnu disciplinu u kojoj se isključivo hrvatski branitelji proganjaju, na obavijesne razgovore pozivaju i zatvaraju !!!
U ovoj zemlji hrvatska ISTINA je zabranjena tema a lažima se velikodušno medijski prostor ustupa !!!
U ovih 26 godina od POBJEDNIČKE OLUJE "naše" vlasti za hrvatski narod kao ni za hrvatske branitelje ništa dobro ni korisno nisu napravile niti se imaju čime pohvaliti !!!
Sve ove godine naša zemlja i dalje je okupirana i to od "hrvatskih" vlasti i njenih vjernih partnera !!!
U našu zemlju svatko može uči i provocirati i na miru zemlju napustiti !!!
Iz naše zemlje na srpske derneke abolirani okićeni kokardama u Srbiju odlaze a nakon derneka gdje su se svom Draži uz četničke pjesme klanjali bez problema u zemlju se vraćaju pa i u hrvatski Sabor kako bi nama lekcije o bontonu ponašanja držali kao i to, kako se mi u svojoj zemlji smijemo a kako ne pozdravljati !!!
Ovo političko ludilo svom vrhuncu ide i bojim se, kako će se ponovo nedužna hrvatska krv proljevati !!!
Jer "hrvatske vlasti" uz asistenciju svojih partnera hrvatske branitelje ko divlje zvijeri proganjaju i privode !!!
A četnici nam i nakon stravičnih pokolja nad hrvatskim narodom i nakon razaranja naše zemlje po toj istoj zemlji slobodno šetaju i za njih nikakve sankcije ne postoje bez obzira što govorili i kako se ponašali !!!
Naši stari uvijek su govorili kako je politika ku*va i kako u toj političkoj prostituciji moraš znati plivati u protivnom, iz "plivačkog" natjecanja ispadaš !!!
Međutim, koliko vidimo i znamo naše prostitutke izvrsno i prsno i leđno plivaju pa čak i kad zarone ima onih koji će ih za dobru lovu od sigurnog utapanja spasiti !!!
Međutim, u ovoj našoj Ljepotici nema ni službenih a kamo li dobrovoljnih spasioca koji bi naše branitelje od "lovačkog" metka spasili dapaće !!!
Naši branitelji svima su meta za odstrel zato ih se i zbog časnog pozdrava ZDS privodi jer, zabrana lova na branitelje nije na snazi dapače !!!
Zato je u ovoj zemlji lov na branitelje bez vremenskog ograničenja za sve "lovce" dozvoljen !!!
I za kraj, tužno i žalosno ali "našim" vladajućima i njihovim partnerima samo smo meta u streljani u kojoj naši krvnici i dalje pucanje treniraju !!!
Još su dotični za to "gađanje" i treniranje kako bi u formi bili i ostali "ustaškim" kunama obilato i nagrađeni !!!
I TO SE ZOVE PRAVDA NA HRVATSKI NAČIN !!!

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: fah

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.