‘MAD MAX’ (19) DIVLJAO ZA VOLANOM: Golfom odalamio policajca i bježao pred metcima! Mahnitanje zaustavilo nevino drvo

11.02.2022. 14:18:00

KAOS U ISTRI

Prava drama odigrala se u četvrtak u malenom mjestu Sinožići kod Višnjana, kada su policajci pokušali zaustaviti vozilo bez stražnje registracijske oznake.

Oko 20:30 službenik je podigao znak ‘stop’ i pokazao ga vozaču, no umjesto da se zaustavio, 19-godišnjak koji je sjedio za volanom počeo je divljati. Mladić je povećao brzinu pa nastavio vožnju u smjeru Vrsara, priopćeno je.

Policajci su žurno krenuli za Golfom, a kod zračne luke u Vrsaru vozač je naišao na prepreku. Umjesto da stane, autom je krenuo ‘u rikverc’, udarivši pritom policijsko vozilo.

Ishitrenim potezom ozlijedio je i policajaca koji je stajao uz službeni auto, ali kao da to nije bilo dovoljan znak da se zaustavi, mladi je vozač autom krenuo i prema drugom službeniku koji je, ne bi li zaštitio svoj život, ispalio dva hica u smjeru guma na Golfu. Njegov je kolega ispalio hitac u zrak kako bi pozvao u pomoć obližnju policijsku ophodnju.

Vozač je tada automobilom udario u stablo, nakon čega se nastavio opirati, no policijski službenici su ga svladali i priveli u policijsku postaju.

U događaju su lakše ozlijeđeni 19-godišnji vozač i jedan policijski službenik. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje nad vozačem, stoji u priopćenju.

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL, Ilustracija

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.