MAJKA MATEJA PERIŠA ZAVRŠILA NA HITNOJ POMOĆI: Pozlilo joj nakon što je čula vijest o tragičnoj sudbini svog sina

19.05.2022. 18:54:00

NIJE IZDRŽALA

Majci Splićanina Mateja Periša pozlilo je jučer nakon što je saznala da je njegovo tijelo poslije pet mjeseci potrage pronađeno u Dunavu, prenose srpski mediji.

Nakon što je saznala o tragičnoj sudbini svog sina, Matejevoj majci je pozlilo pa je morala intervenirati i hitna pomoć. Kasnije je puštena kući.

Jučer je saznala da je tijelo obučeno kao njezin sin kada je nestao, izvučeno iz Dunava kod Ade Huje u Beogradu, osam kilometara nizvodno od mjesta gdje je Matej ušao u ledenu reku Savu. Dan nakon, sve nade su nestale kada je DNA potvrdio kako je riječ upravo o nesretnom mladiću.

Tijelo Mateja Periša izvučeno je oko 9.20 ujutro iz Dunava kada su ga u vodi primijetili kapetan i mornari jednog broda, kao i par šetača na Adi Huji, koji su odmah nakon toga pozvali policiju.

Već tada je na osnovu garderobe i stvari koje su nađene pri tijelu policajcima i mornarima bilo jasno da je najvjerojatnije riječ o nestalom Splićaninu, ali morali su čekati DNA analizu koja je potvrdila one najgore slutnje.

Matejev otac Nenad Periš u Beogradu će preuzeti tijelo svog sina koji će biti pokopan u Hrvatskoj.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:snimka zaslona

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.