Majke Srebrenice Milanoviću: Jeste bili u Potočarima? Kakve izjave dajete, kakve igre igrate? Zaobiđite nas

12.12.2021. 09:15:00

Majke Srebrenice na Twitteru su prozvale predsjednika Zorana Milanovića zbog njegovih izjava o genocidu u Srebrenici

"Gospodine Milanoviću, jeste li posjetili Memorijalni centar u Potočarima i grob Rudolfa Hrena, Hrvata iz Srebrenice, koji je ubijen u genocidu kao i naši najmiliji. Jeste li čuli za njegovu majku Barbaru, koja je deportirana iz Srebrenice zajedno sa nama, koja je umrla, a i koja je sahranjena u Srebrenici", pitaju se Majke Srebrenice.

"Rudolf je, ponavljam, ubijen u genocidu, a njegova majka Barbara protjerana. Borila se s nama za istinu i pravdu do posljednjih dana svog života. Zato vas pitamo - kakve ono izjave dajete? Kakve političke igre igrate?", nastavlja se.

"Borite li se za hrvatski narod, a ne znate za sudbinu obitelji Hren? Zato vas pozivamo sa ovog mjesta da nas ostavite na miru, zaobiđete nas, a svoje političke igre igrajte na drugom mjestu", poručile su.

Izvor: tportal.hr/Foto: PIXSELL

Izvorni autor: N. S.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.