Mali Šimun sletio u Zagreb: 'U izolaciji smo sljedeća 2 tjedna'

31.03.2020. 14:52:00

Volimo vas sve i iz predostrožnosti vam zahvaljujemo jer ćete biti jaki još ova dva tjedna dok smo u izolaciji, poručili su Šimunovi roditelji u objavi na Facebooku, i zamolili sve da ostanu doma

Iako se činilo da će maleni Šimun (2) iz Županje zajedno s obitelji cijelu ovu krizu preživjeti na Floridi, ipak je ugledao Hrvatsku. Njegovi roditelji sretnu vijest objavili su na Facebooku.

"Šimun vas sve pozdravlja, na putu smo kući! Konačno nogama na hrvatskom tlu! Sada nas čeka 2 tjedna stroge izolacije jer mi cijenimo zdravlje, mi znamo sto znaci 2 godine izolacije, izgubljeni socijalni kontakti i stotine dana ostavljene u bolnici. Ne želimo ih nikome, nikada... Volimo vas sve i iz predostrožnosti vam zahvaljujemo jer ćete biti jaki još ova dva tjedna dok smo u izolaciji. #ostanimodoma#"

Krajem kolovoza prošle godine Šimun Stojanović otputovao je na Floridu na operaciju, a humanitarna akcija 'Za Šimunov korak' senzibilizirala je javnost. Sredinom siječnja za njega je izrađena specijalna proteza koja se savija u koljenu, presvučena je karbonskim vlaknima, a s njim i dalje vježbaju najbolji terapeuti.

Izvor: 24sata/ Foto: Privatni album

Izvorni autor: 24sata

Autor: