Mamić o Vrbanu: Na temelju povlaštene informacije iz Hrvatskih cesta kupio zemlju, dio prodao za višestruko veći iznos

29.03.2021. 08:34:00

Predsjednik Županijskog suda u Osijeku Zvonko Vrban ponovno je tema Zdravka Mamića.

“EKSKLUZIVNO / FRUTEKOVA KRIMINALNA ZEMLJA/ PODIJELI
Pierre Cardin Kung Fu Frutek, poznat i kao Betonmix jer je i dalje usprkos svim dokazima predsjednik suda do zemlje za kriminalni voćnjak došao je na temelju povlaštene informacije iz Hrvatskih cesta koje mu je dostavio frendek Mario Crnjak iz Hrvatskih cesta. Crnjak je Fruteku rekao gdje će proći Baranjska obilaznica, pa je ovaj na toj trasi kupio zemlju za 5000 eura. Nakon toga Frutek triput šalje svoju ponudu za otkup dijela njegove parcele frendovima u Hrvatskim Cestama, a dogovaraju se da će kupiti jedan DIO njegove zemlje za čak 20 000 eura i dodatnih 4000m2 kako bi Frutek mogao proširiti svoj nelegalni biznis. Podijelite objavu, neka svi vide kako se u Hrvatskoj zarađuju milijuni”, objavio je Mamić.

“KOGA U VEČERNJEM REKETARI FRUTEK?
Šokirani, zgroženi i iznenađeni političari i mediji smišljaju kako se boriti protiv lavine dokaza koje sam o korumpiranim i kriminalnim sucima objavio ovih dana, neki ne prenose, neki su u strahu, ali jedan medij otišao je predaleko – a taj medij zove se Večernji list. Nekoliko novinara ovog medija angažirani su kao Frutekovi apostoli, odred za pranje najprljavijeg među njima. Objavio sam medijske članke, ekskluzivne ugovore, dokaze i prijevare čovjeka kojeg plaćaju ljudi da bude stup pravde i uzor svim građanima. Taj čovjek je lopov, kriminalac, trgovatelj utjecajem i prije svega odvratan čovjek o čijim prijevarama imam cijelu torbu dokumentacije, a oni ga stavljaju u poziciju da se pravda i popuje svojim suučesnicima sucima u organiziranom kriminalu. Koliko sam u pravu govori i činjenica da me ne želi tužiti za klevetu i da više i ne negira korupciju među sucima. Već za par sati nastavit ću dalje s dokumentiranim objavama vezanima uz Fruteka, a za novinare Večernjeg ostat će pitanje – kako ćete smoći snage nakon što završi iza rešetaka, gdje i pripada, pogledati sami sebi u lice? Pljuvati Zdravka Mamića uvijek vam je bilo uredu i ne bunim se, ali imati bar natruhu objektivnosti u pitanjima koja se tiču vaše djece i budućnosti Domovine, to vas ne zanima. Čovjek s ovim životopisom vaš je kandidat za predsjednika suda? Mislite li da ja iz dosade prozivam i izmišljam ugovore kojima su se ove kriminalne radnje dogodile? Čime vas je zadužio Frutek? Saznat ćemo i to, ne brinite”, stoji u ranijoj objavi.

Izvor: Narod

Izvorni autor: Miroslav Herceg/Foto: fah, Getty Images

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.