Mamić u novoj objavi o sucima: ‘Svi su priznali’

27.03.2021. 09:46:00

“Sva četiri osječka suca su prema pisanju Jutarnjeg lista u svojim očitovanjima priznala da su se nalazili sa mnom. Ono što me brine je da su s butelja vina prešli na čaj od bunike, pa vam donosim kratak pregled njihovih bisera”, piše Zdravko Mamić u novoj objavi na FB.

“SVI SU PRIZNALI! Sva četiri osječka suca su prema pisanju Jutarnjeg lista u svojim očitovanjima priznala da su se nalazili sa mnom. Ono što me brine je da su s butelja vina prešli na čaj od bunike, pa vam donosim kratak pregled njihovih bisera. Predsjednik suda Frutek Vrban koji je jučer u promotivnom tekstu za Večernji rekao da me ne pozna i nije se nikada sastao sa mnom u obrani kaže da me „samo jednom slučajno sreo na cesti“. Kako se može slučajno na cesti sresti osoba koju ne poznajete i ne živi u istom gradu? Butelja Kvesić kaže da sam mu banuo na vrata hotelske sobe dok je bio u posjeti rodbini u Hercegovini. Znači netko bi trebao povjerovati da sam pratio Kvesića koji me nikada prije nije vidio i došao u mjesto u kojem se nalazio buditi ga da mu platim reket? Zašto nije pozvao policiju i po povratku obavijestio sud, te sastavio zabilješku da smo se susreli, nego se sada brani glupostima? Zato što je uzeo novac u hotelu Park i laže. Audemars Krušlin je potvrdio da je uzeo sat, da je dolazio više puta na Dinamove utakmice s frendom Vuitton Vekićem, te da su bili i na proslavi godišnjice braka bračnog para Miljević u vikendici Dolačkog, baš kao što je to učinio i Vekić. Ako ovome dodamo činjenicu da je i notorni Đuro K€$$a potvrdio ministru Malenici da je imao kontakt ali se pokušao opravdati da nije „zadnjih 10 godina“, a da se sve ovo događa prije nego li sam ja sa svim detaljima saslušan od strane istražnih tijela jasno vam je da je zloj raboti svih petero sudaca došao kraj, spremajte se dečki. Bilo bi vas i šest, da sam od gadosti ove petorice stigao uopće početi temu suca Bobana koja je, vidjet ćete, jako jako zanimljiva! #ReformaPravosuđa”, objavio je Mamić.

Sinoć je imao drugu objavu.

“Sessa odustao od kandidature, Petričević potvrdio da je njegova supruga suprotno liječničkom kodeksu potpisala ugovor o doživotnom uzdržavanju s terminalno bolesnim pacijentom koji im je “želio ostaviti imovinu”. Zašto ju je ostavio tek 4 mjeseca prije smrti? Zašto to nije učinjeno ugovorom o darovanju? Oporukom? Tko će nam potvrditi da je to bila njegova želja? Osoba koja je lagala o vrijednosti imovine? U namjernom smanjenju vrijednosti imovine za 900 000 kuna također ne vidi problem. Još jedno priznanje, sudac Krušlin bi rekao da je bio pijan”, napisao je Mamić.

Izvor: Narod

Izvorni autor: Miroslav Herceg/snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.