Mamić uzima pauzu: "S obzirom na svete dane, provedite blagdane u miru, a onda ću na presici 6. travnja otkriti nespomenute dokaze!"

31.03.2021. 08:34:00

Pravomoćno osuđeni bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić na društvenim mrežama najavio je da privremeno neće objavljivati nove statuse na Facebooku. 

"Drage prijateljice i prijatelji, obzirom na svete dane ispred nas i teške teme, dokaze i optužbe koje svakodnevno iznosim, odlučio sam od danas do utorka 6. travnja prestati s objavama novih dokaza i optužbi vezanim uz #ReformaPravosuđa kako biste vas 150.000 blagdane mogli provesti u miru, s obitelji. Iz istog razloga sazivam press konferenciju u utorak, 6. travnja u Hotelu Mepas (Mostar) točno u podne! Pozivam sve predstavnike medija da budu na press konferenciji na kojoj ću iznijeti do sada nespomenute detalje i dokaze. Vidimo se!", objavio je Mamić na Facebooku.

Podsjetimo, USKOK je u ponedjeljak izvijestio da provodi dodatne izvide zbog novih izjava i podataka koje Mamić svakodnevno iznosi i objavljuje u medijima i na društvenim mrežama.

Iz USKOK-a poručuju da su u međuvremenu ispitali veći broj osoba "u svojstvu građana" te uputili 13 dodatnih zahtjeva za prikupljanje potrebnih podataka, kao i još jednu zamolnicu za međunarodnu pravnu pomoć.

Izvor: direktno

Izvorni autor: js/FaH

Autor: