Marca podsjeća na Modrićevu izjavu: Moraš imati Hrvata da bi pobijedio u finalu Lige prvaka

09.06.2023. 17:27:00

Španjolski list Marca raspisao se o finalu Lige prvaka između Manchester Cityja i Intera koje se igra u subotu u Istanbulu.

Marca je izvukla jednu stariju izjavu Luke Modrića, koja je snimljena u svlačionici nakon prošlogodišnjeg finala Lige prvaka. 

“Znaš li što ću ti reći, prijatelju? Moraš imati Hrvata da bi pobijedio u finalu Lige prvaka. Hrvati su bili prvaci Europe deset puta zaredom. Deset!”, ponavljao je Modrić u svlačionici stadiona Saint-Denis.

Ovom izjavom podsjećaju kako Inter u svojim redovima ima Hrvata, Marcela Brozovića.

“Nevjerojatno je da je Hrvatska država stara samo 31 godinu, ima 3.9 milijuna stanovnika i tako je uspješna. Ne samo u nogometu nego i u ostalim sportovima. Ako želite osvojiti Ligu prvaka, uzmite Hrvata u svoju ekipu”, piše Marca.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: MP/Foto: EPA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.