Marija Selak Raspudić izabrala slogane koje će koristiti u kampanji, pogledajte koji su

18.10.2024. 16:45:00

Neovisna kandidatkinja za predsjednicu Republike Marija Selak Raspudić u subotu će u Zagrebu predstaviti svoj program, ali i prostor u kojemu će biti smješten njezin izborni stožer.

S pročelja prostora koji se nalazi u središtu Zagreba jasno je da će jedan od slogana biti “više od karaktera”. Izgleda da je ovo jasna poruka Zoranu Milanoviću, aktualnom predsjedniku, koji je u svojoj kampanji koristio slogan “predsjednik s karakterom“.

Prema pisanju portala Teleskop, Selak Raspudić koristit će i slogan “Marija za Hrvatsku”.

Suradnici Marije Selak Raspudić smatraju da ona jako dobro stoji kod birača i da je u ovom trenutku tek nekoliko postotnih poena dijeli od ulaska u drugi krug gdje bi se trebala sučeliti s Milanovićem. Uvjereni su da je Dragan Primorac dosegnuo svoj limit i da će, što se budu približavali izbori, njegova popularnost padati.

Izvor: n1/Foto: Snimka zaslona/Ilustracija

Izvorni autor: N1 Info

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.