MARIN MILETIĆ: Pogledajte s kakvim gnjusnim izjavama su nas lobotomirali HDZ i Možemo tijekom plandemije

20.05.2023. 07:32:00

"Pogledajte s kakvim gnjusnim izjavama su nas lobotomirali HDZ i  Možemo  tijekom plandemije. Skakali su nam po glavi, sada očekuju da šutimo?" tim riječima je saborski zastupnik MOST-a Marin Miletić započeo svoju objavu na Facebooku u kojoj je podijelio svoj govor u Saboru.

Uz ostalo, Marin MIletić neveo je sljedeće:

“Pogledajte s kakvim gnjusnim izjavama su nas lobotomirali HDZ i Možemo tijekom plandemije.

Skakali su nam po glavi, sada očekuju da šutimo? Ako Svjetska zdravstvena organizacija misli da ćemo mi Hrvati šutke prijeći preko njihovih pokušaja oduzimanja naše slobode - stvarno su blesavi.

Pogledajte mi ovaj video. I podijelite mi ga da se istina širi. Hvala vam što ste me zapratili na fejsu i što tako vi doprinosite da se širi istina. Backup nam je na Telegram kanalu kada nas prognaju odovuda. Pa mi dođite na Telegram:
https://t.me/+v4IsXtMuX8hmNWI0"

Izvor: PDN/Foto: facebook

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.