Masovna tučnjava na Dravi: U Donjoj Dubravi ozlijeđeno više osoba

13.07.2024. 13:00:00

U petak navečer, na uređenom kupalištu na obali rijeke Drave u Donjoj Dubravi u Međimurju, došlo je do masovne tučnjave, izvijestila je policija.

Prema policijskom izvješću, incident je započeo oko 19:30 sati kada su 47-godišnjak i nekoliko neidentificiranih osoba zaustavili automobil kojim je upravljao 46-godišnjak. Izvukli su ga iz vozila i potom fizički napali.

Pokušavajući spriječiti daljnju eskalaciju sukoba, 37-godišnjak se umiješao u tučnjavu, no i njega su napali 47-godišnjak i skupina nepoznatih muškaraca.

Nastavak sukoba u ugostiteljskom objektu

Samo sat vremena kasnije, sukob se preselio u ugostiteljski objekt u Podravskoj ulici, također u Donjoj Dubravi. Skupina muškaraca, predvođena 50-godišnjakom, napala je nekoliko gostiju unutar objekta. Oko 20:30 sati, ispred istog objekta, nekoliko osoba oštetilo je automobil koprivničkih registarskih oznaka kojim je 36-godišnjak došao na parkiralište. Točan iznos štete još uvijek nije poznat.

U opisanim događajima, dvije osobe su lakše ozlijeđene, dok su nekoliko osoba zadobile vidljive tjelesne ozljede, ali su odbili ponuđenu liječničku pomoć.

Policija je potvrdila da se kriminalistička istraživanja nastavljaju kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti opisanih događaja, nakon čega će uslijediti kvalifikacija događaja.

Izvor: 7dnevno

Izvor: 7dnevno/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.