Matko Škalamera obratio se javnosti! Evo što je poručio!

29.08.2019. 17:45:00

ZAHVALE

Matko Škalamera, pripadnik HGSS-a, koji je jučer pušten iz istražnog zatvora u kojem je bio jer ga je Dobrivoj Arsić optužio za napad na nacionalnoj osnovi, na Facebooku je zahvalio javnosti na podršci.

“Dragi prijatelji, poznanici, građani grada Rijeke i svih ostalih gradova u Lijepoj Našoj i izvan nje, od SRCA VAM HVALA!

HVALA Vam na neizmjernoj podršci koju ste mi pružili tijekom proteklih dana. Dali ste mi snagu, nadu i vjeru da lakše krenem u ono što je ispred mene. Još jednom Vam neizmjerno HVALA!”, stoji u objavi.

Podsjećamo, Matka Škalameru Dobrivoj Arsić optužio je za napad na nacionalnoj osnovi što je rezultiralo određivanjem istražnog zatvora za Škalameru dok se ne ispitaju svi svjedoci. Nakon što je to učinjeno,Matko Škalamera pušten je jučer iz istražnog zatvora, o čemu više možete čitati.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: :Valneo Kosic

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.