MESIĆ I BULJ SUČELILI SE NA SUDU: Mostovac sigurno nije očekivao takvu odluku sutkinje!

01.10.2021. 20:22:00

Bivši predsjednik RH Stjepan Mesić i saborski zastupnik Mosta Miro Bulj ispitani su u petak na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u postupku koji je Mesić pokrenuo nakon što ga je Bulj na društvenoj mreži nazvao klevetnikom.

Mesić je tužio Bulja zbog klevete jer ga je na svojem Facebook profilu u veljači 2019.  nazvao ”elementarnom nepogodom za Hrvatsku i klevetnikom naše države”.

U svom Stjepan Mesić je objašnjavao što mu je narušilo čast i ugled pa od Bulja traži 30 tisuća kuna. Bulj je pak pojasnio zašto je Mesića nazvao elementarnom nepogodom i klevetnikom, a istaknuo je kako je Mesićev napad počeo nakon što je kao saborski zastupnik ukinuo ured bivšeg predsjednika Mesića, priopćio je Most u petak.

Sutkinja Janja Marijan Žabek odbila je Buljeve dokazne prijedloge, a predložio je Vladimira Šeksa, Josipa Manolića, Davora Božinovića, Marijanu Petir… sve Mesićeve bivše suradnike, kao i preslušavanje snimki Mesićeva govora u Sydneyju i snimke priloga koji govori o čekovima koje je dobio od iseljenika.

Zbog odbijanja dokaza, Bulj je zatražio izuzeće sutkinje, kažu u Mostu.

Izvor: 7dnevno/PDN/Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.