Milanović dogovorio kandidaturu Zlate Đurđević s Miloradom Pupovcem?

12.03.2021. 11:47:00

HSP Sisak na svojoj je Facebook stranici objavio:
JE LI ZORAN MILANOVIĆ DOGOVORIO KANDIDATURU
ZLATE ĐURĐEVIĆ S MILORADOM PUPOVCEM ?
Predsjednik države Zoran Milanović predložio je mimo zakonske procedure Zlatu Đurđević, šeficu Katedre za Kazneno procesno pravo na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, za novu predsjednicu Vrhovnog suda Republike Hrvatske.
U tom mimo-zakonskom postupku podržao ga je i bivši predsjednik Ivo Josipović, od kojega je Zlata Đurđević naslijedila mjesto šefice spomenute Katedre.
O Zlati Đurđević može se pronaći vrlo malo biografskih podataka na internetskim mrežama. Vjerojatno je to razlog što su tijekom dana o njoj počeli cirkulirati neobični podaci koji cijeloj priči daju potpuno novo svjetlo i ukazuju da je predsjednik Milanović njenu kandidaturu moguće usuglasio s koalicijskim partnerom HDZ-a Miloradom Pupovcem.
Naime, iz tih podataka proizlazi da je Zlata Đurđević s očeve strane naslijedila jugo-komunističke gene (otac Stevan, major JNA, navodno „šumadijski dotepenac“ u Zagreb), a s majčine naginje "domaćim" četnicima (ujak Mišo Čavić navodno je bio član stožera Teritorijalne obrane SAO Krajine).
Bože Vukušić

Izvor: HSP Sisak

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.