MILANOVIĆ O KRSTIČEVIĆU: ‘Zbog ovog ja ne bi tražio njegovu ostavku…’

08.05.2020. 11:27:00

Ministar obrane Damir Krstičević jučer je nakon nesreće i pogibije dvaju pripadnika HRZ-a dao ostavku na mjesto ministra i potpredsjednika Vlade, a njegov je neočekivan čin danas komentirao Vrhovni zapovjednik Hrvatske vojske, predsjednik Zoran Milanović.

“Ministar ne odgovara meni nego premijeru i Vladi”, kazao je Milanović pa nadodao: “Teško je govoriti izvan konteksta, da se to događa svaki dan, onda je to druga priča.”

Na pitanje je li Krstičević trebao dati ostavku zbog ovoga, Milanović je kazao: “Samo zbog ovog, ne znam. Javio se on meni nakon par sati, obavijestio me o nesreći, no ostavku nije spominjao. To su jako delikatne stvari. Ponavljam, događalo se. To je opasan posao, iz poštovanja prema ljudima i njihovim obiteljima, ne želim sada upirati prstom u nikoga”, rekao je Milanović.

Zbog ovoga ja ne bi tražio njegovu ostavku prvi dan, ne!”, zaključio je Milanović na kraju.

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Izvorni autor: I.Br.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.