MILANOVIĆ, PLENKOVIĆ I JANDROKOVIĆ NAŠLI ZAJEDNIČKI JEZIK: Plenković dobio Milanovićevu potporu za nabavku aviona!

20.05.2021. 13:09:00

Vijeće za obranu je održalo svoju 14. sjednicu koju su zajednički sazvali Predsjednik Republike Zoran Milanović i predsjednik Vlade Andrej Plenković, a na kojoj je razmotreno pitanje nabave višenamjenskog borbenog aviona za potrebe opremanja Oružanih snaga Republike Hrvatske.

“Na sjednici je Vijeće za obranu razmotrilo zaključke Međuresornog povjerenstva za nabavu višenamjenskog borbenog aviona. Vijeće je zahvalilo Međuresornom povjerenstvu za nabavu višenamjenskog borbenog aviona i Radnoj skupini za stručnu potporu međuresornom povjerenstvu na kvalitetno odrađenom poslu te dalo potporu Vladi u dovršetku postupka odabira višenamjenskog borbenog aviona, za što je nadležna Vlada”, stoji u priopćenju iz Ureda predsjednika.

Na sjednici su, kako je istaknuto prisustvovali svi članovi Vijeća za obranu.

Bila je to jedinstvena prilika da se na istom mjestu nađu Milanović, Plenković i Gordan Jandroković koji su zadnjih tjedana izmijenjivali ‘otrovne strelice’.

Sastanku su osim ovog trojca prisustvovali i Zdravko Marić, ministar obrane Mario Banožić, ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić-Radman, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Vicedmiral Robert Hranj , predsjednik Odbora za obranu Hrvatskog sabora Franko Vidović te savjetnik Predsjednika Republike za obranu i nacionalnu sigurnost Neven Pelicarić.

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto:predsjednik.hr

Izvorni autor: Daniel Radman/Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.