Milanović vrijeđao branitelje, nazivao ih šatorašima ekstremistima, ljude koji su birali Kolindu nazvao isto ekstremistima!

31.12.2019. 10:09:00

Sučeljavanje danas Zoke i Kolinde svelo se ponovo na kopanje nosa, šmrcanje i stiskanje jedne nosnice od strane kralja levičarske gluposti Zoke, kojeg desnica naziva Muljanovićem i Kolinde koja nas je uvjerila kako je sve činila za nas?!

Kolinda pristojna, smirena sa umišljenim smješkom i dosadnom diplomatskom retorikom. Milanović poput  lika  iz filma Brian De Palme, Scarface kojeg glumi  Al Pacino, nasilan, nervozan, jezivo čobanski djeluje na svaku primjedbu Kolinde.

Jednostavno nepodnošljiv. Škorpion koji ne ujeda već se prenamaže do ludila.

FB_IMG_1577612550822

On za ništa nije kriv, pa i kada radi zlo. Svima nama radi neokomunističku lobotomiju , kako bi nam ucjepio laži.

Kolinda to radi stručnije, diplomatski, uvjerava nas da je to realnost, dok on bezočno laže.

milanović 7

Kako vidimo Kolinda je iskoristila jednu primjedbu iz našeg teksta ” kako je on kao šef vlade mogao loše kradezeove zakone mijenjati, a ne ih provoditi. ”

FB_IMG_1577736619915

Ono što je prošlo ispod radara novinarima RTL-a je provala Milanovića kako bi i njegovi frendovi poduzetnici propali da nije mijenjao lošu poreznu politiku. Znači ovo malo smrdi na korupciju.

Branitelje u šatoru nazvao je šatorašima, ekstremistima, desničarskim ekstremistima. Znači ponizio je znatan broj glasača koji su glasali za Škoru. Velika greška. Dok ljudi koji su glasali za Škoru potiču bojkot  na izborima, ovaj pak pljuje po braniteljima.

FB_IMG_1577735617037

Branitelj je umro od posljedica batinanja policajaca, braniteljica pred vratima ministarstva branitelja , a zna se i tko je ugasio kamere u Poljudu kada je napravljena svastika u  njegovo vrijeme, a on te tragedije pravda poput Josipa Broza  ekstremnom desnicom.

Socijalizam, Komunizam propagirala je krvoločna ljevica nakon čega je poubijano stotine milijuna ljudi. Nacional socijalisti je naziv Hitlerovih koljača. Svi ih zovu lukavo nacisti, a vidi se i u tome ljevičarski pokret. Fašist Mussolini prvo je bio komunist, pa je i ovaj pokret obojan ljevičarskom krvoločnosti, a koju pokazuje i Milanović koji je sa strahovitom mržnjom nastupao  prema braniteljima i zapravo toliko podijelio društvo da je prijetio građanski rat.

Kolinda je baš tu situaciju smirila. A koliko je  to sve bilo apsurdno pokazali su Bujančev blizak čovjek Klemm i sluđeni ministar Matić koji su  se poslije sukoba  prežderavali u vikendici kao da ništa nije bilo..

Milanović je više puta večeras pokazao da su mu tzv. šatoraši problem, ekstremna desnica, a time i pokazao smjer kojim će ići. Taj smjer idealno odgovara Plenkoviću, jer i on želi maknuti “ekstremno krilo HDZ-a. Zapravo se radi o spoju dva globalista koji etiketiranjem, stigmatiziranjem žele uništiti domoljublje. Tako da je jasno zašto drug Sova nije dao Kolindi bitne informacije za uništenje Zoranizama.

Škoro se javio pred sučeljavanje. On će prekrižiti listić i napisati narod na svome listiću. Nema što tako se stvara ozbiljnost na izborima. Njemu su svi isti.

Iako smo do sada uvijek glasali za manje zlo, e sad više nećemo jer imamo Škoru.  On će nas spasiti od sdp-hdz umreženosti jer on je narodski čovjek kojeg je HDZ gurnuo u diplomaciju, sabor, a on je puno za njih pjevao, podržavao Granića i Sanadera i kao takav je potekao iz naroda.

Milanović je izrečenim pokazao da neće biti predsjednik svih građana, branitelja iz šatora,  time je pokazao tko je on zapravo.

HOP

Izvor: HOP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.