Milijan Brkić: Jedini ideal hrvatskih branitelja bila je slobodna i demokratska Hrvatska

02.05.2020. 14:34:00

Danas se s ponosom i tugom sjećamo najtragičnijeg dana u Borovu Selu, pogibije DVANAEST HRVATSKIH REDARSTVENIKA koji su mučki ubijeni i masakrirani u akciji spašavanja dan ranije zarobljenih dvojice kolega. Ranjena su i dvadeset tri hrvatska policajca.

Dvadeset i devet godina je prošlo od zloslutnog čina kojim su pripadnici srbočetničkih paravojnih postrojbi najavili svoje mračne nakane prema hrvatskom narodu u tom dijelu lijepe naše potvrđujući prethodne sumnje svih onih koji su već početkom 1991.godine zdravorazumski zaključili kako ćemo u obranu naše Domovine morati istupiti s oružjem u rukama.

Herojstvo i žrtva hrvatskih branitelja ostat će upisani u našu povijest bez obzira na pojedinačne pokušaje negiranja i omalovažavanja nametnutog nam Domovinskog rata kao jedinog načina za obranu naših domova, obitelji i granica. Svi istupi kojima se želi poniziti hrvatske branitelje po ideološkim osnovama neće uspjeti. Jedini ideal svih nas bila je SLOBODNA I DEMOKRATSKA HRVATSKA te zbog toga nikome ne pristajemo pognuti glavu osim dragom Bogu i svome narodu.

Poštujući hrvatske nacionalne SIMBOLE; grb, zastavu i himnu, danas se s posebnim pijetetom prisjećamo dvanaest redarstvenika koji su svoje živote položili upravo pod tim simbolima koji sažimlju bremenitu povijest Hrvata. Minutom ponosne tišine prisjetimo se i svih žrtava koje su svoje živote položile boreći se za hrvatsku ideju kroz cijelu povijest našeg naroda, komentirao je Milijan Brkić na facebooku.

Vječna hvala i slava im, jer su dali SVE za Hrvatsku !

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.