Milijunski posao obnove u Petrinji dobio tinejdžer…

06.03.2021. 10:32:00

Poduzeće koju je osnovao tek punoljetni tinejdžer u sudski registar je upisana u siječnju, a u veljači joj je Grad Petrinja dodijelio milijunski posao bez natječaja, javljaju 24sata.

Tvrtka KI i DO, koju vodi tek punoljetni Kristian Prpić, od Petrinje je dobila posao popravka ili zamjene dimnjaka, zabatnih zidova, krovišta i dizala u petrinjskom naselju Mošćenica. Posao je vrijedan 998.000 kuna.

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović dodjelu posla bez natječaja nedavno osnovanoj firmi koju vodi tinejdžer obrazložio je iznimnom hitnošću.

Zanimljivo je i da je Grad Petrinja dodijelio posao obnove dimnjaka i krovišta u 14 petrinjskih naselja za nešto više od dva milijuna kuna. U isto vrijeme, tvrtka KI i DO dobila je posao vrijedan milijun kuna za jedno naselje.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:FaH

Izvorni autor: 24sata/Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.