Miljenko Filipović: Gospodin Škoro i ja imamo jednu zajedničku stvar iz 1991.

08.11.2020. 09:50:00

Gospodin Škoro i ja imamo jednu zajedničku stvar iz 1991., obojica smo uzeli kartu u jednom smjeru, Škoro Hrvatska- Amerika, a ja Francuska-Hrvatska.

Prvi sam legionar Hrvat koji se vratio da branim svoj narod i svoju domovinu Hrvatsku, a gdje je Škoro bio kad je bilo najpotrebnije hrvatskome narodu i domovini Hrvatskoj?

Bio sam još dvije godine pod ugovorom, odnosno dezertirao sam iz Legije i sve ostavio da branim svoj narod i domovinu Hrvatsku, toliko o uhljebu i čuvanju radnog mjesta.

Nastavljajući relativizirati i negirati, pa i opravdavati teroristički čin i napad na hrvatske državne institucije na Trgu sv. Marka, Domovinski pokret doprinosi pokušajima radikaliziranja društva, komentirao je Miljenko Filipović na facebooku.

U nastavku donosimo objavu Domovinskog pokreta na koju se referirao general Filipović:

HDZ U KONTINUIRANOJ BORBI ZA OČUVANJE VLASTITIH RADNIH MJESTA

Od svih radnji s kojima se HDZ busa u prsa, konačno su nas uvjerili da jednu aktivnost poduzimaju iskreno, bez zadrške i punim plućima. To je akcija pod nazivom: ”Sačuvajmo vlastita radna mjesta”.

Jučerašnjim priopćenjem Zajednice branitelja HDZ-a ”Gojko Šušak” protiv vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave HDZ je još jednom pokazao kako ta stranka funkcionira po pitanju borbe za stranačke interese i očuvanje vlastitih radnih mjesta, koja može imati samo u svojoj godinama pletenoj koruptivno-klijentelističkoj mreži i nigdje drugdje.

S jedne strane, prozivaju Ivana Penavu koji se čistog obraza drznuo okrenuti leđa HDZ-ovoj kaljuži korupcije i lopovluka, a, s druge, prešućuju kako je čelnik Zajednice branitelja nagrađen, uhljebljen i rukopoložen na čelno mjesto u velikoj državnoj tvrtki, iako za to nije imao uvjete.

Stoga podsjećamo kako je Miljenko Filipović, predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a ”Gojko Šušak”, zaposlen na mjesto predstojnika Ureda za korporativnu sigurnost u HEP-u iako za tu funkciju nije imao potrebne uvjete. O tome su izvještavali i mediji i to nikad nije demantirano. Navodno je upravo premijeru Plenkoviću bilo toliko važno zbrinuti Filipovića da su u HEP-u mimoišli redovne procedure, a sve s ciljem lakšeg utjecaja Središnjice na unosne poslovne procese vezane uz HEP.

Što reći kada se imenom Gojka Šuška kiti organizacija kojoj je takav kadar na čelu i kada si uzima za pravo pozivati na red poštenog i neokaljanog Ivana Penavu i Domovinski pokret kao novu, aferama neopterećenu stranku s kojom je Penava osvojio svoj saborski mandat? U kontinuiranoj borbi za očuvanje vlastitih radnih mjesta takvim ljudima je samo nebo granica. Bilo bi im bolje da se poklope po ušima i šute, jer ljudi sve vide.

Nadamo se da će doći i taj dan kada će se svi poput Filipovića dovoljno namiriti i sjašiti s leđa hrvatskom narodu. A dotad imamo Hrvatsku u kojoj su sigurna HDZ-ova radna mjesta, dok god je siguran Veliki vođa na poziciji moći. Moguće da Filipović između redaka poručuje kako želi Hrvatsku u kojoj je sigurno njegovo radno mjesto zbog kojeg će braniti šefa Plenkovića kao što je do kraja branio i Ivu Sanadera. A onda opet i sljedećeg koji dođe. A nakon njega opet sljedećeg, tko god bio.
BOŽE, ČUVAJ HRVATSKU!”  napisali su iz Domovinskog pokreta na Facebooku.

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.